2777
2789
عنوان

تو دانشگاه مانتو بپوشم یا چادر

100 بازدید | 13 پست

من خودم کامل چادری نیستم بیشتر تو هئیت یا تو محلمون چادر می‌پوشم ولی گاهی هم مانتو می‌پوشم

الان خودم بیشتر دوست دارم مانتو بپوشم ولی میگم توی رفت و آمد به دانشگاه زشت نیس با مانتو برم چون تو محله ما ممکنه حرف در بیارن ببار با مانتو باشی ببار با چادر

جای من بودیم چیکار میکردین

کاربر جدید نیستم با اکانت های دیگم که تعلیق شدن شش سال اینجام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مانتوبپوش

بعدا اگه خواستی چادر بپوش

ولی اگه از اول با چادر بری دیگه تا اخریین ترم دانشگاهت باید با چادر بری و پشیمون بشی سودی نداره

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

مانتو 

میری دانشگاه دیگه بیخود کرده کسی حرف دربیاره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

با چادر میرفتم

شما فکر کنم خیلی پایبندی آفرین 

من نیستم اونقدر شاید برای اینکه کم سنم میترسم از قضاوت یا حتی بخاطر سختی به وقت ها نمیپوشم

مانتو

زمستون با پالتو و چادر اذیت میشی..

تابستون هم اذیت میکنه

سر کلاسم بشینی دست و پاگیره

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

شما فکر کنم خیلی پایبندی آفرین من نیستم اونقدر شاید برای اینکه کم سنم میترسم از قضاوت یا حتی بخاطر س ...

قربونت انشاالله خدا کمکت کنه شما بتونی از قضاوت مردم بگذره و پایبند بشی 🌹🌹🌹

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیدونم ولی دانشگاه ما تا دم کلاس همه چادری هستن تو کلاس با شلوار نود و تاپ و پیرهنن😂🤦

وای مگه میشه در این حد ،جدی میگی؟