2777
2789
عنوان

تو دانشگاه مانتو بپوشم یا چادر

179 بازدید | 19 پست

من کامل چادری نیستم یعنی تو محله مون بیشتر وقت ها می‌پوشم و بیشتر وقت هایی که میرم هیئت و اینجور جاها مانتو هم می‌پوشم گاهی اوقات با عبا

حالا برای دانشگاه نمیدونم کدوم و انتخاب کنم اگر هم هر کدوم رو انتخاب کنم باید تا آخر همون و بپوشم چون بنظرم اونجوری جلوه خوبی نداره 

خودم مانتو دوست دارم حتی یه تا مانتو نو قشنگ خریدم ولی میگم تو محله میرم میام بد نباشه چون اینجا ممکنه حرف در بیارم ببار با مانتو بری ببار با چادر 

اگه جای من بودیم کدومو انتخاب میکردین

کاربر جدید نیستم با اکانت های دیگم که تعلیق شدن شش سال اینجام

مانتو

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی میخوای بپوش

از الان بخوای ب حرف بقیه اهمیت بدی ب مشکل میخوری

این جماعتم ک وایسادن ببینن بقیه چی میپوشن کار دیگه ای ندارن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرا بخاطر حرف مردم تیپ و قیافه خودتو عوض میکنی؟

اونی که تو محله انقدر بیکاره که راجب چادری یا مانتویی بودن بقیه 💩 بخوره باید حرفاشو به اقصی نقاط بدنت بگیری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چه خوب.یه دختر خوب هم تو جامعه داریم که به فکر حجابشه

البته همینم از ترس مردمه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !