2777
2789
عنوان

تو انباریمون یه تخم مرغ پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 69 پست
شما میدونید چ دعا هایی با تخم‌مرغ انجام میدنجاری من همیشه بدون خبر میاد تخم مرع میزاره خونمون میره ث ...

تو خونه برادرم تخم مرغ دیدن دعا برای جدایی براشون گرفته بودن رفت روستا محکم زد تو اب روان و شکست رفت کم کم

اگ خودش میشکست تودستش بد میشد براش و داغون میشد

احتمالا برای جدایی و...ایناس اگ بچه نداری برای بچه اس

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

پس دعاعه اگ رود یا اب روان نزدیکته بزن تو اب بشکنه برهاگ نزدیکت نیست نگه دار زودتر برو‌روستایی جایی ...

وای خدا خیلی میترسم همونجا ولش کردم اومدم یه قطره آب خوش از گلوم پایین نرفته هزار تا فکر داره میاد تو سرم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا خیلی میترسم همونجا ولش کردم اومدم یه قطره آب خوش از گلوم پایین نرفته هزار تا فکر داره میاد ت ...

زودتر برو روستا یا ی جا ک اب روان داره یعنی قنات یا جوی اب 

محکم از بالا بزن تو اب یا بغل جوی اب ک بشکنه بریزه تو اب بره

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

کسی غیر از خودت میره اونجا؟

نه اصلا هرچی هست وسیله های اضافی منه حتی شوهرم شاید سالی یبار اونجا کار نداشته باشه

وای بچه ها تخم جن چیه دیگه توروخدا بگید از،استرس دارم میمیرم به شوهرمم نگفتم هنوز

شوخی بود.چون میگی جائیه که کسی نمیره گفتم.تخم مرغ که خودش نمیتونه جایی بره به هر حال کسی گذاشته اونجا و شما خبر نداری. 

تو خونه برادرم تخم مرغ دیدن دعا برای جدایی براشون گرفته بودن رفت روستا محکم زد تو اب روان و شکست رفت ...

بچه ک ندارم و خیلی منت پسر داشتنشو میزاره روم نمیدونستم برا این چیزاست ماام تا وقتی ک پیداش نکنیم یک سره جنگ دعوا داریم تو خونه پیداش ک کنیم میندازیم میره 

شما میدونید چ دعا هایی با تخم‌مرغ انجام میدنجاری من همیشه بدون خبر میاد تخم مرع میزاره خونمون میره ث ...

خدا لعنت کنه هرکی دنبال این چیزاست ولی چطوری به نفر اومده رفته انباری ما ؟؟؟

به شوهرت بگو شاید کار اونه

اخه با کدوم عقل جور درمیاد شوهرم  واسه چی باید بره انباری پشت کارتن تخم مرغ بذاره 

شوخی نمیکنم کهمیگم شاید کسی از خانواده داشته غذا میپخته ، اشتباهی مونده اونجا

کل خانواده من و شوهرمه بعد اونجا جز چند تا کارتن چیز خاصی نیست مگه اجاق گاز هست یکی بره اونجا تخم مرغ بپزه ؟؟؟؟ 

نه کاملا سالم بود ولی روش یکم تیره بود مثل تخم مرغ سفید نبود ولی هیچ چیز خاصی روش نوشته نشده بود شای ...

انشاالله چیز بدی نباشه نگران نباش 

من لای رخت خواب هایی که اصلا استفاده نمیکنم اصلا اصلا یه دسته جمع شده موی بلوند پیدا کردم گره خورده بودن با نخ 

خاک بر سرشون کنن میرن خونه مردم دعا جاساز میکنن

ببرش پیش دعا نویساااا معتبر بحرفم گوش کننن

اصلا دعانویس نمیشناسم من سمت کارای این شکلی هم نمیرم