بچه ها از سر ظهر تو شوکه ام . چطوری میشه تو انباریمون پشت کارتن یه دونه تخم مرغ باشه؟ انباری تو پشت بوم خونه است هیچ پنجره و روزنه ای نداره هیچی هیچی . فقط یه دره که یه قفل بزرگ روشه . نه قفل آسیبی دیده بود نه در باز بود . چند روز بود دنبال یه کتاب می گشتم خونه مامانم و دفترم نبود همه جارو زیر و رو کردم گفتم برم انباری یه نگاه بندازم شاید جمع کردم پیش بقیه کتابا .
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعاس عزیزم شکسته نبود؟ یا روش چیزی نوشته شده باشه؟
نه کاملا سالم بود ولی روش یکم تیره بود مثل تخم مرغ سفید نبود ولی هیچ چیز خاصی روش نوشته نشده بود شاید گرد و غبار و این چیزا بوده مشخص بود کهنه است رنگش تیره تر از تخم مرغ های معمولی بود
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
نه معلومه که نیست مرغ تو پشت بوم چیکار میکنه بعد میگم یه در محکم داره اونجا هوا هم نمیره تو چه برسه ...
خب پس نه آدم نه مرغ نه پرنده هیچی نمیتونه بره اون تو جز جن و روح
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱