2777
2789
عنوان

تو انباریمون یه تخم مرغ پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دعاعه اگ رود یا اب روان نزدیکته بزن تو اب بشکنه برهاگ نزدیکت نیست نگه دار زودتر برو‌روستایی جایی ...

شما میدونید چ دعا هایی با تخم‌مرغ انجام میدن

جاری من همیشه بدون خبر میاد تخم مرع میزاره خونمون میره ثابتم کردم ولی هیچکس حرف مند گوش نمیده نمیدونم چ دعایی هست

دعاس عزیزم شکسته نبود؟ یا روش چیزی نوشته شده باشه؟

نه کاملا سالم بود ولی روش یکم تیره بود مثل تخم مرغ سفید نبود ولی هیچ چیز خاصی روش نوشته نشده بود شاید گرد و غبار و این چیزا بوده مشخص بود کهنه است رنگش تیره تر از تخم مرغ های معمولی بود

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

نه کاملا سالم بود ولی روش یکم تیره بود مثل تخم مرغ سفید نبود ولی هیچ چیز خاصی روش نوشته نشده بود شای ...

ببرش پیش دعا نویساااا معتبر بحرفم گوش کننن

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

نه معلومه که نیست مرغ تو پشت بوم چیکار میکنه بعد میگم یه در محکم داره اونجا هوا هم نمیره تو چه برسه ...

خب پس نه آدم نه مرغ نه پرنده هیچی نمیتونه بره اون تو جز جن و روح

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱