2777
2789
بگو که داری شوخی میکنییی😮‍💨🤣

نبخدا راستش از اکبربدم نمیاد میدونی یجوریه راحته بعد زود جامیفته باورکن نسبت به اسمایی دیگه مثل نورالدین و....خیلی دیدم

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

کاش این مادرایی که میان اینجا میگن نذر کردم اسم دخترمو میخوام بزارم... بیان اینجا ببینن اسم پسرم توی این دوره مهمه و بخاطرش ردش میکنن اونوقت چطور اونا تو مغزشون نمیره که اسم مهمه مخصوصا اسم دختر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مثلا اسم الیاس و ایمان بده؟نی نی سایت اصن ی دنیای دیگس🫤مگ شما کجا زندگی میکنین؟😶

ایمان قشنگه

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

نبخدا راستش از اکبربدم نمیاد میدونی یجوریه راحته بعد زود جامیفته باورکن نسبت به اسمایی دیگه مثل نورا ...

یاد اکبر عبدی میوفته ادم

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

کاش این مادرایی که میان اینجا میگن نذر کردم اسم دخترمو میخوام بزارم... بیان اینجا ببینن اسم پسرم توی ...

بنظرت هانیه زهرا قشنگه 

ام بدک نی

چی بگم🙁😂😂

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

داداش من ۲ سالشه اسمش ایلیا خودش میگه من الیاسم😐🤬🤣

بگو ن سرجات بمون باایلیا😁

نه والا ولی اگه اصرار داری همون هانیه بزار باز بهتر از رقیه و زینب هست که ی سریا هنوز میزارن و اصرار ...

ام مرسی دوره زمونه دیگ خیلی عوض شده