2777
2789
غلامرضاااااخوب بودبابا🤣😂

فکر کن بگه 

غلام رضا😻

بگه بله👹

منو بوس میکنی☺️

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ی کاربر بود اسم دوست پسرش بلال بود ناراحت بود

واااای خدا امشب چقدر خندیدم ازدست نی نی سایتیا🤣

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هردو خوبن اکبر قشنگه دیگ

جدی؟😬😬

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

لابد اذان هم میگفت

😂

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
واااای خدا امشب چقدر خندیدم ازدست نی نی سایتیا🤣

😂😂

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
فکر کن بگه غلام رضا😻بگه بله👹منو بوس میکنی☺️

🤣

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

راستی میگم والا اکبر خوبه دیگ

آخه اکبررر😭🤣

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

همین چند وقت پیش اسم یه بچه ۳ساله دیدم الیاس بود

خدایااااا تو مخ اون پدر مادر چی بوده 

مگه اسم    یزدان.  آرش. کوروش.  کیان.  ارشام. ارمان.  رادمان نیکان  رادین 

باربد  

نیما 

فرهاد 

دارا 

شروین 

چشونه اینا اسم های عربی رو بچه ها میزارن

عارف

عزیزم عارف بعد نیس بخدا قشنگم هست یجورایی حالا امروزیه