2777
2789

خیانت میکنه چطوری میشه مچش روبگیرم؟خواهش نیکنم تجربه لی داریددرمیون بزارید من قصدم طلاقه ولی تانتونم ثابت کنم این عوضی طلاق نمیده به همه هم گفته من شکاکم.ضبط صدا برنامه روی گوشی جی پی اس ...چیکارکنم خواهش میکنم راهنماییم کنیدحالم بده دلم اشوبه 

خواهر این برنامه ها رو گوشی یا جواب نمیده یا لو میره 

خیلی بخوای دقیق عمل کنی باید دستگاه جی پی اس یا دوربین کار بذاری رو ماشینش یا شنود نصب کنی به لباسی چیزیش

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه دوستش داری بنظرم دوباره فرصت بده به‌زندگیت بعد طلاق خیلی سختی ها سر راه آدم قرار می‌گیره بنظرم بعضی وقتا آدم خودشو باید به اون راه بزنه صبر کنه و بسپاره به زمان اینو داره کسی بهت میگم که خودش همه این روزا رو کشیده 

عزیزم اگه دوستش داری بنظرم دوباره فرصت بده به‌زندگیت بعد طلاق خیلی سختی ها سر راه آدم قرار می‌گیره ب ...

عزیزم من چندسال قبل بخاطرخیانت طلاق گرفتم اس وپاس برگشت الان بدترشده بعدم میگه طلاق به شرط مهریه بعدم به همه میگه من توهم دارم

نه بخدا نمیدونم چطوری مچش روبگیرم نه برای دادگاه برای اثبات اینکه من توهم ندارم وطلاق بده راحت بشم ا ...

فکراتو‌ کردی؟

دوست من ۵ بار خیانت همسرشو با مامور گرفت 

تو پارتی بود

دیگه نتونست تحمل کنه طلاق گرفت

یه پسر داره افسرده شده ۱۶سالشه

۳ساله  طلاق گرفته االان پشیمونه 

میگه کاش بهاطر پسرم میموندم ، اصلا چرا افتادم دنبال اثبات خیانت 😔💔

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

فکراتو‌ کردی؟دوست من ۵ بار خیانت همسرشو با مامور گرفت تو پارتی بوددیگه نتونست تحمل کنه طلاق گرفتیه پ ...

چراپشیمون؟گاهی سرنوشت ادم هست ماهیچ گناهی نداریم یک نفردیگه بی مسئولیته ادم خیانتکارو هیچ جوری نمیشه کناراومد کناراومدن یعنی خودکشی طلاق باز نمیبینی دردنمیکشی خودت وتنهایی وبدبختی های خودت بچه توهمچین خونه ای هم سالم نمیمونه پسرمن هشت سالشه همین الانم افسردست عصبیه بله عزیزم من تصمیم گرفتم جدابشم قبلا هم ازش حداشدم تجربه طلاق دارم

چراپشیمون؟گاهی سرنوشت ادم هست ماهیچ گناهی نداریم یک نفردیگه بی مسئولیته ادم خیانتکارو هیچ جوری نمیشه ...

عزیزدلم برات آرامش آرزو میکنم 🫂

دوست من خیلی بی تابی میکنه 

خیلی دلتنگ زندگیشه

توروخدا ازدوستت بمرس چطوری اینکاروکرده به منم بگو

تعقیب کردن 

توی ویلا بودن خارج از شهر

با پدر و مادرش رفته مامور آورده 

۴ تا زن ، ۳ تا مرد بودن 

عزیزدلم برات آرامش آرزو میکنم 🫂دوست من خیلی بی تابی میکنه خیلی دلتنگ زندگیشه

چندوقته جداشده؟من بعدشش ماه حالم بهترشد.دلتنگ نباشه بهش بگو برگرده بهت بدترمیکنه منومثال بزن براش خدالعنت کنه مردیازن خیانتکارو باسرنوشت همه بازی میکنه بخاطر عیاشی وهوی وهوس خودش