2777
2789
عنوان

بعضی وقتا از شوهرم بدم میاد

128 بازدید | 15 پست

سلام..

من دوساله تو عقدم شوهرن از اول هم نه خیلی اهل کارای عاشقانه و رمانتیک بود نه چیزی...

بعضی وقتا مثلا هیچ اتفاقی هم بینمون نیفتاده ولی انقد ازش متنفر میشم که حتی به طلاق هم فکر میکنم ولی تا زنگ و پیام میده همچیو یادم میره و جوابشو میدم و خیلی عادی باهاش رفتار میکنم یا وقتی میبینمش میگم باهاش حرف بزنم ولی تا میبینمش همه چی از ذهنم میپره..آدم مهربون و کاری هست برای اینکه خونمون رو بسازیم خیلی سخت داره کار میکنه و زحمت میکشه جوری که انقد خسته میشه دیگه نه حوصله ناز کشیدن داره نه حرف زدن نه حتی جر و بحث،بنظرتون چیکار کنم،امروز اصلا بهم زنگ نزده من از صبح سه دفعه بهش زنگ زدم و سر شب گفتم زنگ نمیزنی یه خبر نمیگیری گفت درگیر کار بودم و بهش پیام دادم که خودت زنگ نمیزنم منم که زنگ میزنم ادمو از زنگ نزدن پشیمون میکنی و گفت من از صبح درگیر بودم همین الان رسیدم خونه توهم شروع میکنی به قر زدن

تقصیر تو نیست 

تقصیر اونم نیست

تقصیر این شرایطه که شوهرت باید از صبح تا شب کار کنه این کجاش عدالته؟ تو تصور کن مثلا یکی از صبح تا شب تحت فشار باشع میدونی که روح و روانش فرسوده میشه عصابش ضعیف میشه و اینا همش طبیعیه از طرفی نیازای عاطفی تو کاملا بجاست و کاملا بهت حق میدم شوهرت با اینکه خیلی سخته بهتره که تلاششو بکنه و حداقل یسری چیزارو از لحاظ عاطفی برات فراهم کنه هرچند خیلی سخته🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به شرایطی که گفتی بهش حق میدم میدونی باید خودتو جای اون بزاری

اره خودمم میگم زندگی سخته اونم داره برای سربلندی من پیش خانوادم و بقیه زحمت میکشه ولی خب منم ادمم نیاز به توجه و محبت دارم بعضی وقتا انقد نا امید میشم از همه چی..

همش بهش میگم تو دوسم نداری و میگه چرا دوستت دارم و خودمم میدونم ولی همش سر بهانه گیریه که اینطوری میگم

توجه

هعی... 

خیلیامون میخوایم😅 

غصه نخور تو واقعا لایق یه رفتار بهتری اونم فشار روشه من واقعا نمیدونم چی بگم ای کاش میشد کاری کرد واستون🥲 ولی خب تنها نیستی مطمئن باش خیلیا هستن که همین حسرت‌تورو دارن خیلی سخته

هعی... خیلیامون میخوایم😅 غصه نخور تو واقعا لایق یه رفتار بهتری اونم فشار روشه من واقعا نمیدونم چی ب ...

بعضی وقتا قرار نیست کاری از دست کسی بر بیاد ولی همینکه حرف هم بزنه آدم آروم میشه

بعضی وقتا قرار نیست کاری از دست کسی بر بیاد ولی همینکه حرف هم بزنه آدم آروم میشه

قبول دارم...

گاهی ادم دلش میخواد گریه کنه حرف بزنه یا بعضی وقتا یسری چیزا هست ته گلوتو گرفته میخوای بگیشون ولی نمیشه چون کسی که باید باشه نیست🥲

سعی کن با دوستات خانوادت یخورده در میان بزاری حالتو بهتر میکنه اینکار نظرت چیه؟

نمیتونم..اینم اولین باره که اینجا دارم میگم 

کاری از دستشون بر نمیاد تازه دیدشون هم نسبت به زندگیم و همه چی عوض میشه و اینو تصلا دوست ندارم،،همیشه یه جوری رفتار کردم که انگار از زندگیم راضی ام