تو اتوبوس نشستم کناریم یه مردحدود۳۵ساله کنارشم یه خانم حدود۷۰ساله نشسته که خیلیم به خودش رسیده ومرتبه ظاهرش اول فکر کردم مادرشه ولی یکم که گذشت دیدم اصلا رفتاراشون عادی نیست خانمه دست مرد رو گرفته بود تو دستش سرشو گذاشته بود رو شونس یجا دیگهم خانمه مرد رومیبوسید وانقدرررر حرف داشتن باهم بزنن ازصحبتاشون متوجه شدم دارن خاطره تعریف میکنن از گذشته اونجا دیگه مطمئن شدم مادرش نیست.با یه نازوعشوه ایم میوه پوست میگیره میذاره دهن مرده الانم آقاعه دستشو سرشو بوسیدبخدا اگر نازوعشوه های این خانم مسن رو من بلد بودم وضعیت زندگیم بهتر از اینها بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرم دوستش طلاق گرفته چون شوهرش ولش کرد تا با یه زن 60 ساله ثروتمند ازدواج کنه. پسرشم نخواست داد به زن اولی. زن دومیه میگه بیارش من نگهش میدارم.ویلا تو لواسون و شاسی بلند و لباس مارک و... هیچی ولی به اسمش نمیزنه. آقاهه تو علاالدین موبایل فروشی داشت. زن دومی اومده بوده گوشی بخره ازش مخش رو زده
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست