2777
2789

منو خاهرم مخالف ازدواج هستیم چون خانواده خوبی نداریم . بابام جلوی همه همیشه مارو خورد کرده و بهمون توهین میکنه اصلا از این کار هم خجالت نمی‌کشه . بعدشم پدر مادرم اصلا حمایت گر نیستن بار ها شده بهمون توهین کردن اینا حتی ککشون هم نگزیده . در کل پدر مادرم سطح فرهنگی‌شان خیلی پایینه . ی جوریه ک اگه بری باهاشون بیزون آبروی میزه . حالا مامانم ب خاهر بزرگم میگه ک چرا ازدواج نمیکنی ازدواج کن

حالا اگه خواستگار خوب دارین و شرایط جور شد ازدواج کنین

بعدش ارتباط با خونوادتو به حداقل میرسونی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اگه خواستگار خوب دارین و شرایط جور شد ازدواج کنینبعدش ارتباط با خونوادتو به حداقل میرسونی

ننمیخوام 

یعنی اون طرف کوره ک رفتار هارو نبینه ک چطور خانوادم رفتار میکنن از کجا بدونم قرار نیس بعدها اینو بزنه تو سرم 

چرا پدر مادری ک جلو بقیه احترام همدیگه رو ندارن قطعا جلوی اونا هم ابرو ریزی میکنن

دلیل موجهی نیست واسه یه عمر تنها موندن اونم با همچین خانواده ای... میتونید کمتر رفت و امد کنید بعدها

ننمیخوام یعنی اون طرف کوره ک رفتار هارو نبینه ک چطور خانوادم رفتار میکنن از کجا بدونم قرار نیس بعدها ...

اوکی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

دلیل موجهی نیست واسه یه عمر تنها موندن اونم با همچین خانواده ای... میتونید کمتر رفت و امد کنید بعدها

ننمیدونم 

من گفتم تا موقعی ک خودم سرکار نرفتم و خونه ایی ندارم ازدواج نمیکنم چون میدونم دیگ توی خونه پدرم جایی ندارم

اگه مورد خوب باشه البته که ازدواج کنید ، قبل ازدواج حتما باهم آشنا شید برین پیش مشاور خانواده شو ببینین حرف بزنید که سطح فرهنگیشون بالا باشه . به این هم فکر نکن ابروتونو میبرن ، میتونید ارتباط با خانواده خودت رو به حداقل برسونی

اگه مورد خوب باشه البته که ازدواج کنید ، قبل ازدواج حتما باهم آشنا شید برین پیش مشاور خانواده شو ببی ...

اآخه میدونی چیه 

ی اخلاقی دارن ک فکر میکنن خودشون خوبن ما نمک نشناسیم الان میگن آره ازدواج کرد پول جهازشم دادم پشت سرشو نگاه نکرد

اآخه میدونی چیه ی اخلاقی دارن ک فکر میکنن خودشون خوبن ما نمک نشناسیم الان میگن آره ازدواج کرد پول جه ...

خودت کار کن برا خودت جهاز جور کن کم و بیش ، به پسره هم بگو کمکت کنه تو جهاز ولی در عوض تو هم توقعات رو کمتر کن ازش مثلا مهریه نخوا