چکار کنم میخوام جداشم دیپلم ام دخترم ۲۴ سالمه روابط عمومی و... ندارم کل زندگیم فقط بخاطر مدرسه نونوایی از خونه در شدم هیچ مهارتی هم ندارم جایی میشناسین معتبر که جای خواب غذا کار بدن معتبرم باشه بازنشستگی و... داشته باشه به من میگن نون خور اضافی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
در حقیقت بچه اخر بودن این مزیت ها رو هم داره میفهمی که چقدر ادم های دور برت دورو اند وچقدر تنهایی نه مادر نه پدر نه هیچکس دیگهای واقعا بفکرت نیست والا ت رو برو چیزی نمونده بود بگن که اونم گفتن ولی قبلن هی دعا میکردم خدا یاکمکم کن یعنی اصلا فکرشم نمکیردم ولی خدا لطف کرد دست مامانم برام رو کرد فهمیدم من از نظرش نونخور اضافم الانم که داره تو روم میگه چند وقته دیگه منو قشنگ میندازه بیرون اونموقعای که شاگرد اول بودم برات ۲۰ میگرفتم دوستم داشتی ولی الان نه حالا خوبه بازم بهت کمک میکنم پامو رو هم نمیندازم از بدن درد میمیرم شبا از کارگری ولی هیچی پول به من نمیدی اصلا از اولم همین طوری بود بری سرکار نون هست غذا درست میکنه بهت میده یهکسی باشی بهت نون میده غذا درست میکنه نباشی تفم کفدستت نمیندازه وصعیت مالی هم افتضاح پولم فقط برای مواد دعا نویس داره الان حرف بزنم بدو بدو میره پیش دعا نویس هعی
خدا منو ببخشه حالا خودتونو زیاد ناراحت نکنیند اونقدر ها هم بد نیستن ممنونم بابت راهکارتون به هر حال اگر جایی پیداکردین یه روزی اینجا بنویسین دختری که وضع بدتر از منم هست