2777
2789
عنوان

دخترایی ک تو خونه کار می کنید

279 بازدید | 39 پست

بچه ها شما ک تو کار خونه کمک می کنید مثلا همون ظرف شستن یا جارو و اینا 

برخورد خانواده چیه به خصوص مادر هاتون

مامان من همش میگ کار شاخی نکردی

اگ نشورم میگ من همسن تو بودم ال بودم و بل بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم کارمنده خودم وقتم آزاده سعی میکنم بیشتر کارهای خونه رو انجام بدم ولی رو مود نباشم انجام میدم و توقعم ندارم کسی ازم قدردانی کنه ولی مامانم بیشتر اوقات تشکر می‌کنه ،به نظرم کار خونه خیلی سخت تر از کار بیرونه 

مامانم گاهی تشکر میکنه...گاهی اجازه نمیده😅نمیدونم چرا.....

.

اما خودم دوست دارم.

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

عین جمله مامان من🙂🙂

من خیلی کار میکنم‌ اکثرا آشپزی با منه‌

و هر وقت هم کار میکنم مامانم دست به سیاه و سفید نمیزنه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
کاش قدر دان بودمن دخترم 8 سالشه تشویقش میکنم گردگیری کنه😂

البت من 22 سالمه

ولی خب سعی میکنم یه سری کار ها رو کمک کنم

یه وقتایی ک اشپزی میکنم انتظار تشکر ندارم ولی خب تیکه و اینا رو هم انتظار ندارم خدایی

اونموقع که پشت کنکوری بودم و مجرد ، ناهار خانواده رو من درست میکردم

مامانم شاغله

مدام میگفت درست نکن بشین درستو بخون و..

هنوزم که هنوزه یادشونه که غذاشونو دو سال من میپختم😅

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عکس العمل چی باید باشه، وظیفتون هس، مگه قراره فقط مامانای بیچاره بشورن بپزن بیارن ببرن اطو کنن جارو کنن، مجردی خیلی کمک دست مامانم بودم، مخصوصا موقع خونه تکونی، اگه خونه بودم حتما کمک دستش بودم، چون تک تک کسانی که تو یک خونه زندگی میکنن وظیفشون کمک هس، نه فقط بخورن و جیم بشن که مامان هس دیگه، خودش جمع میکنه میشوره 

هیچ معتقده وظیفمه دخترای مردم بیشتر هم کار میکنن

مال من همینجور هر کاری کنم به چشم نمیاد اصلا و ابدا

اگ کاری نکنم غررر 

ولی خواهرم یه کاری کنه به چشم میاد

انگار کلا دستم نمک نداره