یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مادرم کارمنده خودم وقتم آزاده سعی میکنم بیشتر کارهای خونه رو انجام بدم ولی رو مود نباشم انجام میدم و توقعم ندارم کسی ازم قدردانی کنه ولی مامانم بیشتر اوقات تشکر میکنه ،به نظرم کار خونه خیلی سخت تر از کار بیرونه
والا منم بعضی وقت ها یکدفعه شروع میکنن گیر دادن مثلا میرن بیرون نیم ساعت میان میگن ولی چرا ظرفا نشستی لباسارو پهن نکردی جارو نزدی خب من تو خونه بودم یعنی باید همه کار ها بکنم ؟
و هر وقت هم کار میکنم مامانم دست به سیاه و سفید نمیزنه
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
عکس العمل چی باید باشه، وظیفتون هس، مگه قراره فقط مامانای بیچاره بشورن بپزن بیارن ببرن اطو کنن جارو کنن، مجردی خیلی کمک دست مامانم بودم، مخصوصا موقع خونه تکونی، اگه خونه بودم حتما کمک دستش بودم، چون تک تک کسانی که تو یک خونه زندگی میکنن وظیفشون کمک هس، نه فقط بخورن و جیم بشن که مامان هس دیگه، خودش جمع میکنه میشوره