2777
2789

اگر کسی باشه که خیلی درکتون میکنه مهربونه پای دردو دلتون میشینه هیجوقت غر نزده اگه بداخلاقی کنین اون بازم با مهربونی بهتون گوش میده صدای خیلی خوبی داره

ولی مثلا ظاهرش اون جیزی نیست که همیشه تو ذهنتون از یه مرد انتظار داشتین مثلا شما ادم استخونی دوست داشتین این یکم توپره یا قدش میگه ۱۷۸ البته قیافش زشت نیست ولی کلا با تصورات شما فرق میکنه

حالا شما باشین با همچین پسری میمونین؟اگه میشه دلیلشم بگین 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ظاهر میشه تغییر داد مثلا پلن بچینید که با هم برید باشگاه یا مثلا مدل موهاشو عوض کنه یا خیلی چیزای ...

دلم نمیاد بهش بگم ناراحت شه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
برای رابطه دوستی اره ولی ازدواج نه

اصن هیچکدوممون نمیخوایم هیچ وقت ازدواج کنیم

نمیخوایش میتونی بدیش به من(این کامنت صرفا جهت غیرتی کردن استارتر نوشته شده است )

ببین بفرستش باشگاه پسری که باشگاه میره هیکلش که رو به راه میشه کلا خوشگل میشه عجیب

⁦→⁠_⁠→⁩

بله میلیاردها بار بله . اگر اخلاقش خوبه و شعور داره دیگه مشکلی از نظر من نداره من بودم قبول میکردم کار قیافه کسی ندارم. مهم ذاتشه. نظر بقیه رو نمیدونم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تو باید ببینی بهش حس داری یا نه مگه من عاشقشم ک بگم🤌🏻😅

من از اخلاقش خیلی خوشم میاد پسر فهمیده ایه

خداییش اگه اینقدر درکش بالاس آره قیافه بعد ی مدت طبیعی میشه حتی اگه خیلی خوشگل و... باشه ولی اخلاق وخسیس نبودن وهمراه بودن میمونه ی عمر. ترجیح میدم شوهرم حتی زشت باشه اما مهربون ومنطقی و... باشه تا اینکه قشنگ ومدنظرم باشه ولی غربزنه نزاره کاری ک دوست دارم بکنم ودایم جلوگیرم باشه 

تجربه ثابت کرده بعد یه مدت ظاهر از چشم میوفته قطعا اخلاق مهم تره

حتی اگه تصورم یه جی دیگه بوده؟