2777
2789

یکم طولانیه لطفا بخونید .ی سوتفاهم پیش اومد و من رو خیانت خیلی حساسم یعنی حتی چت هم نمیتونم ببخشم چه برسه کارهای دیگه و حتما جدا میشم اگر چیزی ببینم البته سوتفاهم نبود ی چیز علنی بود قضیه اینکه همسرم گوشیشو میده به همکارش چون همکارش ازش خواسته بود ی تماس بگیره و گوشی خودش خاموشه(همکارش زن و ماهمو بارها دیدیم چون کار من و همسرم تو ی شرکت هست جفتمون توی ی شرکتیم اما بخش های جدا) بعد همسرمم گوشیشو داده این خانم از گوشی همسرم به خودش پیام داده قربون صدقه و حتی ببخشید ی پیامش این بود(دیشب خیلی خوش گذشت عزیزم تو بهتر زنم میتونی منو ...) علنا بحث رابطه بود بعد به همسرم گفته بود پیام دادم به خواهرم چون گوشیش خاموش بود پیام دادم و پیامارو پاک کرد گوشی همسرمو پس داده بعدش شبش پیامارو فرستاد برای من ما باهم دعوامون شد همسرم گفت ثابت میکنم کار من نیست خود همسرمم اول نمیدونست این پیاما چجوری بوجود اومده ما یک هفته دعوا داشتیم البته جلو اون خانم و تو محیط کار باهاش خوب بودم و اون خانمم تعجب میکرد چرا هنوز خوبیم حرفیم ب اون خانم نزدم اصلا حتی جواب پیامشم ندادم بعد یک هفته همسرم یادش اومد گوشیش دست کی داده از شرکت خواست دوربینو چک کنن و از خوش شانسی زوم که شد واضح و مشخص بود این پیامارو اون خانم تایپ کرده و برای خودش فرستاده همون لحظه همسرم زنگ زد پلیس اومد و بعد اون خانمو بردن و ازش شکایت کرد و بهم ثابت کرد کاری نکرده اما حالا اون میگه تو توی این یک هفته غرور منو له کردی و باهام بدحرف زدی بهم توهین کردی هرچقدر میگم حق دارم ممکن بود توهم اینکارو کنی قبول نمیکنه میگه ن من منطقیم من اول صبرمیکنم ثابت شه اخه اثبات بالاتر اینکه پیاماش بود؟ خدایی شما بگید باور نمیکنید اینو؟؟؟؟ اگه با چشم خودم ندیده بودم تو دوربین باورم نمیشد اخه به عقل کی میرسه این چیزا

حالا اصرارداره به جدایی چون میگه بهم توهین کردی حرمتا شکسته بازم مشکلی پیش بیاد همینی و اخلاق واقعیتو شناختم قبل اینکه بچه ای باشه جدا شیم واقعا این دلیله که میگه جداشیم؟

هفته دیگم تولدشه کاری بکنم یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم باور نکردم ناراحت میشی؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

وای اون زنه شیطاااانهههههخدای منمگه میشه انقدر آدم پست باشه؟؟؟؟مگه میشه انقدر آدم بد ذات باشه؟؟؟؟

دلم خیلی گرفته اخه تقصیر من چیه مگه هرکسی دیگه جای من بود اینو میدید ناراحت نمیشد عصبی نمیشد داد نمیزد توهین نمیکرد با اینحال من باورش کردم و فرصت دادم ثابت کنه الان ده روزه خونه مامانمم بقیم اذیتم میکنن 

به نظرم برید مشاوره 

طبیعیه جاهاتونم عوض میشد همسرتون با شما دعوا میکرد حرمتا میشکست 

الان شما جدا بشید اون خانم به هدفش میرسه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من انقد مغزم مریضه حس میکنم اینا همش نقشه خودشون بوده 

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

همکاری که ازش شکایت کردین کجاست ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦