یکم طولانیه لطفا بخونید .ی سوتفاهم پیش اومد و من رو خیانت خیلی حساسم یعنی حتی چت هم نمیتونم ببخشم چه برسه کارهای دیگه و حتما جدا میشم اگر چیزی ببینم البته سوتفاهم نبود ی چیز علنی بود قضیه اینکه همسرم گوشیشو میده به همکارش چون همکارش ازش خواسته بود ی تماس بگیره و گوشی خودش خاموشه(همکارش زن و ماهمو بارها دیدیم چون کار من و همسرم تو ی شرکت هست جفتمون توی ی شرکتیم اما بخش های جدا) بعد همسرمم گوشیشو داده این خانم از گوشی همسرم به خودش پیام داده قربون صدقه و حتی ببخشید ی پیامش این بود(دیشب خیلی خوش گذشت عزیزم تو بهتر زنم میتونی منو ...) علنا بحث رابطه بود بعد به همسرم گفته بود پیام دادم به خواهرم چون گوشیش خاموش بود پیام دادم و پیامارو پاک کرد گوشی همسرمو پس داده بعدش شبش پیامارو فرستاد برای من ما باهم دعوامون شد همسرم گفت ثابت میکنم کار من نیست خود همسرمم اول نمیدونست این پیاما چجوری بوجود اومده ما یک هفته دعوا داشتیم البته جلو اون خانم و تو محیط کار باهاش خوب بودم و اون خانمم تعجب میکرد چرا هنوز خوبیم حرفیم ب اون خانم نزدم اصلا حتی جواب پیامشم ندادم بعد یک هفته همسرم یادش اومد گوشیش دست کی داده از شرکت خواست دوربینو چک کنن و از خوش شانسی زوم که شد واضح و مشخص بود این پیامارو اون خانم تایپ کرده و برای خودش فرستاده همون لحظه همسرم زنگ زد پلیس اومد و بعد اون خانمو بردن و ازش شکایت کرد و بهم ثابت کرد کاری نکرده اما حالا اون میگه تو توی این یک هفته غرور منو له کردی و باهام بدحرف زدی بهم توهین کردی هرچقدر میگم حق دارم ممکن بود توهم اینکارو کنی قبول نمیکنه میگه ن من منطقیم من اول صبرمیکنم ثابت شه اخه اثبات بالاتر اینکه پیاماش بود؟ خدایی شما بگید باور نمیکنید اینو؟؟؟؟ اگه با چشم خودم ندیده بودم تو دوربین باورم نمیشد اخه به عقل کی میرسه این چیزا
حالا اصرارداره به جدایی چون میگه بهم توهین کردی حرمتا شکسته بازم مشکلی پیش بیاد همینی و اخلاق واقعیتو شناختم قبل اینکه بچه ای باشه جدا شیم واقعا این دلیله که میگه جداشیم؟
هفته دیگم تولدشه کاری بکنم یا ن