2777
2789
عنوان

خواهر شوهر مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی رو روی حالت تعادل نگه دار.

اگر خوبن لزومی نداره رسمی باشی اما دلیلم نمیشع که همه حرف دلتو بهشون بگی.

دنیا همیشه رو یه روال پیش نمیره ادم حتی با مادر خواهر خودشم دعواش میشه بعضا.گهی زین به پشت و گهی پشت به زین این رسم دنیاست

پس معتدل باش.اجازه دخالت هم نده.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

خواهرشوهراى من فاميل نزديك منن. خودشون هم اصرار به ازدواج ما داشتن. اوايل هم فوق العاده صميمى بوديم. اما يكبار كه حسابى با شوهرم بحثم شد سر مساله اى كه اصلا ربطى به اونا نداشت چنان جبهه اى گرفتن كه بيا و ببين. از همون موقع فهميدم چه اشتباهى ميكردم كه بهشون اعتماد كردم و صميمى شدم

خیلی افراط نداریم. هر ده هفته یا سه هفته باهم میریم بیرون

خوبه دیگه . منظورمم اینه بیشتر که همه چیه زندگیتو رازاتو یا گذشتتو یه وقت نگی

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

منم خیلی رابطه ام اوایل با خواهر شوهرام خوب بود بعد چند سال فهمیدم حسادت میکنند به لباس پوشیدن وخریدن وسایل خونه کوچیکه مادرشوهرمو پر میکرد مینداخت به جونم اما الان باهاشون سرسنگینم

اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

هم لایقه دشمن هستو هم لایقه دوست

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین

منم همش فکر میکردم مادر شوهرمممم ماهه...

ولی الان میفهمم من خوب بودم ک اون باهام خوب بود..

همیشه ام پیش شوهرم و خودم میگفت نیوشا عروسم نیست دخترمه...

اما با ی ذرههه مخالفت باهاش قشنگ معلوم شد ک چرا ماهه.....

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم