2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خواهرم ی دماغی عمل کرده ک نگووو ، عالییی شدهه ، پیش دکتر جنابی همدان خیلیی کارش خوبه ولی بخاطر اینکه سرش شلوغه دیر نوبت میده من با هزار بدبختی سال ۱۴۰۳ واسه بهمن ۱۴۰۶ نوبت گرفتم

پیج دارند؟

بزنی گوگل شاید بیار دکتر امیر حسین جنابی پیجشو ، من اصلا از پیچچ نگا نکردم ، نمونش اول خواهر خودم بعدشم رفتم مطب حصوری دیدم ۱۰۰ نفر اونجا بودن ک عمل کرده بودن خیلییی خوب دراورده بود حصوری نمونه کاراشو دیدم

ی خانم تهران عمل کرده بود مشکل تنفسی گرفته بود اومده بود جنابی درستش کنه ، پشیمون بود چرا اول نیومده بود 

بزنی گوگل شاید بیار دکتر امیر حسین جنابی پیجشو ، من اصلا از پیچچ نگا نکردم ، نمونش اول خواهر خودم بع ...

خوش به حالتون که مطمئنید . الان من باید کلی تهران رو بگردم که شاید یکی کارش بد نباشه . اخه گوشتی خیلی ریسکیه . همه هم بالای ۱۳۰ میگیرن یعنی دکترای خوب