2777
2789

یه شهر دور ازدواج کنم(البته با ادم همکفو و مناسب که همو دوست داشته باشیم)دور از خانوادم و ازار و اذیتاشون دور از این شهر کثیف

که کسی ندونه من دختر کیم خواهر کیم حرف و حدیثی نباشه دور از حاشیه راحت و بی دردسر قبلا غریبی رو یکسالی تجربه کردم و اذیت نشدم و حالم بهتر بود مسافرت داخلی و حتی کربلا هم برای اولین بار تنها رفتم

درسمم خوندم تموم کردم نمیتونم به بهونه درس برم

خداکنه همه دختر پسرا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن برای منم دعا کنید با ادم مناسب و خوب ازدواج کنم و از این شهر برم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

ازدواج راه دور هم دردسرای خاص خودشو داره اول از همه اختلاف فرهنگ فاحش

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج راه دور هم دردسرای خاص خودشو داره اول از همه اختلاف فرهنگ فاحش

خیلی دورم نه مثلا همین ۲.۳ساعتم کافیه برام

منم دورمولی از راه دور عذاب میدنخانواده همسرت هم هستن نمیشه بگی خانواده ندارم که همش هم می‌پرسن نمیخ ...

چقدر دوری؟ 

برای منم دعا کن 

من به۳ساعت فاصلم راضیم

منم یه زمانی همینکارو کردم چهارسال دوام آوردم فقط برگشتم به شهر خودم با شوهرم جای غریب خیلی بده

چقدر دور بودی 

من همون یکسال هرچند کم سن و سالم بودم حالم خیلی خوب بود مشکل نداشتم 

برای من دعا کن ک شهر دور بشم 

خوشبخت باشی در کنار همسرت

۲۰ ساااعت فاصله ولی وقتی مدام زنگ مدام مزاحمت

انشاالله که خوشبخت باشی و به هرچی میخوای برسی

من به ۳ساعتم راضیم چون واقعا هم از شهرم و ادماش و فرهنگشون متنفرم هم از ازار و اذیتای خانوادم خستم

من ۱۱ ساعت راه اومدم من راضی ام تنها مشگلم اینه ک مامانم تنهاس نگران اونم

خدا رو شکر خوشبحالت 

خدا مادرتو برات حفظ کنه 

من به ۳ساعتم راضیم فقط از این شهر برم

انشاالله که خوشبخت باشی و به هرچی میخوای برسیمن به ۳ساعتم راضیم چون واقعا هم از شهرم و ادماش و فرهنگ ...

مرسی عزیزم

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته

چی بگم... من ۷ سال دانشجو شهر دیگه بودم هفته ای یه بار بهم زنگ نمیزدن ب خصوص پدرم چون میترسید ازش پول بخوام

الان ولی زنگ میزنن. دنبال پولن از من

خدا رو شکر خوشبحالت خدا مادرتو برات حفظ کنه من به ۳ساعتم راضیم فقط از این شهر برم

مرسی عزیزم 

ما تو اینستا اشنا شدیم 

الان دیگ شهر دیگ ازدواج کردن سخت نیس 

اما بگم تفاوت فرهنگی رو جدی بگیر 

خوبی دوری اینه ک ی فضول هم پیدا نمیشه تو کارت دخالت کنه 😁

چقدر دور بودی من همون یکسال هرچند کم سن و سالم بودم حالم خیلی خوب بود مشکل نداشتم برای من دعا کن ک ش ...

۵ساعت فاصله بود خیلی بده بود آدمای غریبه فرهنگ غریبه شعور صفر دیگه دیدم دارم روانی میشم کسی نبود بچمو نگهداره مریض میشدم کسی نبود حالمو بپرسه خانواده شوهرم فقط به فکر خودشون بودن مادرشوهر و دخترا دور هم جمع میشدن با فامیلاشون میگفتن میخندیدن گفتم مگه من بی کس و کارم اینجا بمونم عذاب بکشم میرم نزدیک مادرم خانوادم حتی فامیلای بدمون هم بهتر از اینان قدرشون دونستم. ممنونم شوهرم خوبه انشالله شمام خوشبخت بشی عزیزم 

مرسی عزیزم ما تو اینستا اشنا شدیم الان دیگ شهر دیگ ازدواج کردن سخت نیس اما بگم تفاوت فرهنگی رو جدی ب ...

دقیقاااا من هم بخاطر همین میخوام برم یه جایی بدون حرف و حدیث بدون حاشیه من میدونم یادم نمیکنن سه ساعت هم برام کافیه اینجا تا یه بیرون میرم با هزار نفر باید احوالپرسی کنم بخاطر خانوادم میشناسن یبار با رفیقام رفته بودم کافه از دانشگاه رفته بودم مادرم خبر نداشت وقتی رسیدم خونه حتی چیزیم که خورده بودم و مامانم میدونست فهمیدم دخترعمم گزارش دادع