2777
2789
عنوان

ایا به قانون جدب اعتقاد دارین

101 بازدید | 14 پست

من شده مثلا به یک فیلمی فکر کنم تا کمتر از یک هفته از تلویزیون ببینم پخش شده خیلی این اتفاق افتاده 

یا مثلا به یکی فکر کنم بعد دقیقا مامانم دربارش یه چیزی بگه

یک کلیپ خارجی میگفت باید باور داشته باشین ولی خب برای من فقط در حد این اتفاقای کوجک اتفاق افتاده

👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب راز رو بخون 

ما احساسات رو جذب میکنیم تا افکار 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
قانون جذب برای من فقط فقط رو جذب چیزای منفی کار می‌کنه فکر کنم مریضم واقعا مریض میشم فکر کنم پول ندا ...

بخاطر اینکه احساساتت بیشتر منفیه در طول روز 

وقتی به چیزای منفی فکر میکنی ب همراه احساسات بده 

وقتی به چیزای مثبت فکر میکنی احساس داشتن و شکرگزاری و قدردانی و لذت رو نداری 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
قانون جذب برای من فقط فقط رو جذب چیزای منفی کار می‌کنه فکر کنم مریضم واقعا مریض میشم فکر کنم پول ندا ...

میگن رو هرچی تمرکز کنی همون اتفاق می افته

من خودم اکثرا هر وقت به دعوا تو خانواده فکر کردم دعوا شد واقعا

ولی قبول دارم چیزای مثبت کمتر اتفاق میفته مثلا مطمئن بودم دانشگام تموم بشه میرم سرکار خیلی هم تجسم کردم ولی نشد

👊
میگن رو هرچی تمرکز کنی همون اتفاق می افتهمن خودم اکثرا هر وقت به دعوا تو خانواده فکر کردم دعوا شد وا ...

نه اصلا اینجوری نیست 

ببین یکم پیچیده س باید اطلاعاتتو در مورد ذهن بالا ببری 

بخاطر اینکه احساساتت بیشتر منفیه در طول روز وقتی به چیزای منفی فکر میکنی ب همراه احساسات بده وقتی به ...

یعنی باید علاوه بر اینکه به اون موفقیت فکر کنیم احساسمون هم مثبت باشه؟

اخه من اینکارم کردم هیچی نشد

یک کلیپ دیروز دیدم چند نفر گفتن زندگی ما زیر و رو شد همش فرصت ها و موقعیت های خوب برامون پیش میومد یکم جوگیر شدم الان😅 میخواستم برای مشکلات و پیدا کردن شغل ازش استفاده کنم

👊
یعنی باید علاوه بر اینکه به اون موفقیت فکر کنیم احساسمون هم مثبت باشه؟اخه من اینکارم کردم هیچی نشدیک ...

ببین باید ۲۴ ساعته افکارتو کنترل کنی 

نه که یبار فکر کنی و تمام 

دوتا کتاب میگم بخون

کتاب راز و ماوراء طبیعی شدن 

ببخشید این کتاب درباره ی قانون جذبه؟شما واقعا تغییر حس کردین؟

بله 

من در پرتگاه های زندگیم معجزه دیدم نزدیک ۲۰ بار حتی تاریخ زدم و نوشتم!

کتاب و مستند راز

و کتاب بخواهید تا به شما داده شود استر و جری هکس

بخون 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨