2777
2789
عنوان

خواستگارم ناراحت شد از دستم

253 بازدید | 20 پست
من ۱۹ سالمه خواستگارم ۳۵ سالشه 

بعدددددد 

من گفتم من تا ده سال دیگ بچه نمیخوام اون موقع ایشون میشه ۴۵ سالش بعد وقتی بچم بره کلاس اول این اقا ۵۲ سالشه یعنی ی بچه ۷ ساله پدرش ۵۲ سالس و این چیزی نیس ک من بخوام و به نظرم اصلا درست و منطقی نیس  این حجم از تقاوت سنی باعث میشه پدر و بچه هم درک نکنن و پدرشو تو سن کمی از دست بده 

ناراحت شد 😂خب مگ دروغ میگم مرتیکه نره خر ۱۵ سال بررگتره از من فک کرده من خرم زنش بشم مگه پسر شاهه

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج دهه شصتی یا دهه هشتاد😐

پرو ان ننش میگف اگ اینو نمیخوای داداشش هس ۳۱ سالشه🤣🤣🤣

گفتم برید دختر بالای ۲۸ سال بگیرید بابا

اصلا این ادم با این سنو نباید راه میدادین به عنوان خواستگار

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چطور به خودشون اجازه میدن با این همه اختلاف بیان خاستگاری. باید تو رنج سنی خودشون دنبال بگردن

پرو ان ایران مهد پدوفیل هاس 

من کودک نیستم ولی در مقابل اون مرد کودکم

همینکه راش دادی خونه باز بی عقلی کردی

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱