2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صابون زرد چوبه بهتره؟ اون عالی بود عالی

آره گلم از اون بهتره

زردچوبه برای من خیلی سوزش داشت

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خب قارچ نزدی دیگ پس چرا میگی ارزش نداره

چون برای جوش گرفته بودم نه قارچ 

قارچ و نهایت دوبار کرم ضد قارچ میزنم میره

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چه مارکی

یادم نیست۔ ولی خوب بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
دیترون

اینو تعریفشو خیلی شنیدم خواستی صابون بگیری کلا از این بگیر 

ان جی هم با اینکه تاثیر گذاره زود تموم میشه به صرفه نیست 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شاید بهت نساخته واسه جوش

شاید من صابون مراغه و ان جی زدم تا الان از اونا راضی بودم ولی این نه 

شاید من صابون مراغه و ان جی زدم تا الان از اونا راضی بودم ولی این نه

مراغه خب واسه جوش نیست

گوگرد ضد جوشه 

اون دیترون زردچوبه هم که عالی بود

انجی چند سال پیش استفاده می‌کردم یادم نیست زیاد

💕🌸☘️🌹

مراغه خب واسه جوش نیستگوگرد ضد جوشه اون دیترون زردچوبه هم که عالی بودانجی چند سال پیش استفاده می‌کرد ...

ولی مراغه برام خیلی خوب بود 

حالا این دفعه صابون تریاک گرفتم اینم تعریفشو شنیدم ببینم چطوره 😅