بچها ما با خوتواده شوهرم یجا زندگی میکنیم اونا بالا هستن ما پایین .. هر بار جایی مهمونی میریم اگ غذا استخون دار باشه مادرشوهرم استخونها رو جمع کنه واس سگهاش .. دوتا سگ داره حیاطن .. هربار با خونواده ی شوهرم جایی مهمونی میریم و منو شوهرم زوتر میخوایم بیایم خونه مادرشوهرم به من میگه غذای سگو ببر .. بعد همین ک جمع میکنه بهم میگه داری میری غذای سگو ببر ... ایندفعه بهم گفت پیش کیفت بذار یادت نره .... من خوشم نمیاد حرصم میگیره .. بنظرتون ایندفعه چجوری جوابشو بدم و قبول نکنم ؟؟ خودشون خیلی ادم رکی هستن ول من ادمی نیستم ک جواب بدم .... از طرفی شوهرمم ادمیه یکی هر بار بش کار بده یا حمال گیرش بیاره خوشش نمیاد .. احساس میکنم مادرشوهرم بخاطر همین ب شوهرم نمیگه .. البته چند باری هم گفته ب اون ولی بیشتر ب من میگه .. بنظرتون ایندفعه بش بگم ک بدین شوهرم ببره تو ماشین بذاره ؟؟ این تنها جوابیه ک ب ذهنم میرسه ک مستقیم ن نگفتم چون روم نمیشه مستقیم نه بگم .. از طرفی دوس ندارم شوهرمو سبک بشمرم و برای اون ایجاد مزاحمت کنم و به مادرشوهرم و اطرافیان یاد بدم ک میتونین مزاحم اون بشین ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خارج از مهمونی محترمانه و قاطعانه بگو مامان جان استخون های سگ رو لطف کنید خودتون بیارین.
اگر نمیتونید بیارید، جمع هم نکنید.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
یک بار بهش بگو که جاهای جایی که میریم من معذب میشم بخوام استخون بردارم با خودم بیارم لطفاً خودت بیار خجالت میکشم اینجوری بهش بگو ببین چه واکنشی نشون میده
خب همین دیگه .. نمیدونم چجوری جوابشو بدم ک مذارم ازم سواستفاده نکنه ... البته شایدم سوءنیت نداره ولی در کل ادم راحت و پررویی هست .. تا مستقیم بش نگی نمیفهمه