2789

سلام

خواهش می‌کنم پست دیگه ای قرار ندادید.

می‌خوام بدونم اگه دوسم داره پس چرا غرورشو کنار نمی‌ذاره دوباره خواستگاری بکنه 

می‌خوام بدونم اصلا هنوز دوسم داره یانه 

کس دیگه ای وارد زندگیش نشده؟

میاد؟

باید یکسری اطلاعات جزی بدی بهم در موردش! تا من شخصیت ورطرز فکرش را بهت بگماطلاعات من خام هست با یک ک ...

قبلا از من خواستگاری کرد و نشد، ولی بعدش دیگه نیومد با این که گفته بود بازم تلاش خودشو میکنه! 

دیگه بعد از اون من اصلا ندیدمش 

فقط پیجمو دنبال میکنه همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا از من خواستگاری کرد و نشد، ولی بعدش دیگه نیومد با این که گفته بود بازم تلاش خودشو میکنه! دیگه ب ...

در حال حال حاضر کنجکاوه و در حال مقایسه!

یعنی داره مقایسه میکنه که حالا که به بتو نرسیده وضعیت زندگی تو به چه صورتی پیش میره!

احتمالا با یکی توی رابطه باشه ولی از ارتباط جدیدش رضایت نداره.برای همین کنجکاوه تا در مورد وضعیت تو اطلاعات داشته باشه

ولی در هر حالت اون دیگر تو را جز گزینه هاش به حساب نمیاره!

در حال حال حاضر کنجکاوه و در حال مقایسه!یعنی داره مقایسه میکنه که حالا که به بتو نرسیده وضعیت زندگی ...

پس یعنی من دیگه با اون ازدواج نخواهم کرد؟

اگر با اون نه، پس کی و چطور.. 

اینو فقط من باب ترس از آینده می‌خوام بدونم، و اینکه اون رو مورد خوبی می‌دونستم که شباهت هایی به من داشت و من کمی بهش علاقه مند بودم‌، اما الان نگرانم که مبادا دیگه از کسی خوشم نیاد به اون صورت...

در حال حال حاضر کنجکاوه و در حال مقایسه!یعنی داره مقایسه میکنه که حالا که به بتو نرسیده وضعیت زندگی ...

درمورد نامزدم بگو به روز عالی عاشق یه روز سرد بی حوصله 

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

پس یعنی من دیگه با اون ازدواج نخواهم کرد؟اگر با اون نه، پس کی و چطور.. اینو فقط من باب ترس از آینده ...

باید اطلاعاتی از شرایط حال داشته باشم و مقداری اطلاعات از گذشته 

تا یک دید از اینده بهت بدم!