2777
2789

اگه شما جای من بودین طلاق میگرفتین؟

شوهرم اصلا من و نمیبینه ،درآمد متوسطی داره خرج خونوادش با خودشه با اینکه برادرش بزرگ شده و حقوق داره بازم زن عقدیش اجازه نمیده از پولش استفاده کنه و وقتی زنش میاد خونه پدر همسرم بازم همسرم خرج خورد و خوراکشونو میده،هرچقدر حرف زدم فایده نداره،همسرم اصلا با من مشورت نمیکنه حتی واسه خرجی خونه خودمم باید به زور ازش پول بگیرم واسه خورد و خوراک😐لباس و بقیه چیزا که بماند،حقوقشو مخفی میکنه ،اصلااا پول برای پس انداز نمیزاره نه خودش نه من خیلی وقتا پیش بقیه برای نداشتن پول توی مواقع ضروری سرافکنده شدم،خیانت کاره به صورتی که با رفیقاش گروهی میرن رابطه جنسی با یه خانم میگیرن😔

همش استرس اینو دارم مریضی جنسی بگیرم ،از طرفی خانوادم مخالف طلاقن و به شدت بهم اصرار میکنن باشرایط وقف بدم خودمو و اگ شوهرم سمت زنای دیگ میره مشکل از منه🫤

INTP(منطق دان)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه دوستش نداری  جدا شو،وابستگی یهش نداری جداشو،خودت زندگیت و بساز،نترس ... خودم قبلا تجربه ش و داشتم ،ولی، ولی اگه دوستش داری با همه ی کارای اشتباهش نمیتونی جدایی و تحمل کنی افسرده میشی همش چکش میکنی...اگه اینجوره ناچاری زندگی کنی بری شکایت کنی نفقه ت و لااقل بگیری ماهیانه بگی خرجیم و نمیده 

اللهم عجل لولیک الفرج

شرایط طلاق رو داری که بری سرکار خانوادت پشتت باشن یا خودت از پس مشکلات بر بیای زنگ بزن مشاوره های مخصوص ازشون کمک بگیر

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

با گفتن جمله ی آخرت که خانواده ت پشتت نیستن دیگه واقعا نمیدونم چی بگم

دقیقا خیلی خیلی سخته نداشتن‌پشتوانه،من تجربه ش و داشتم انگار تو دنیا تو میمونی با کلی ترس 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه پسر کوچیک ۴ساله

من که حضانت بچه هام و دادم باباش ،چون میخواستم‌برم سرکار یکیم پسر بوده ن مشکلی نداشتم دادگاهم تعیین کرده بود ،آخر هفته ها پیش من بوده ن..اگه مهریه ت  و میتونی بگیری بچه ت تا چهار سال بردار تا ۷ سالگی که مسلما پیش خودت میمونه..حالا نمیدونم بچه ت میخوای پیش خودت باشه یا نه؟ از لحاظ کار کردن یمقدار سختت میشه مگه بعد سرکاری بری که بچه تم ببری

اللهم عجل لولیک الفرج