2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته دختر و پسر نداره دخترا ممکنه حتی پریود هم بشن اما همچنان رشد قدی داشته باشن ،عکس مچ دست ،بهتری ...

خیلی دخترا رو دیدم دیگه بعد پریود قدشون بلند نشده میترسم منم همینجوری بمونم 

دخترای من تحت نظر فوق تخصص غدد بودن ،منم نگران که یوقت قدشون کوتاه نشه ،عکس استخون اولین اقدامه البت ...

ژن توی هر دو خانواده واقعا قدشون بلنده ولی من دقیقا هم قد مامانمم دوست دارم قدم بلند تر شه

من 164 هستم همسرم 184 الان دخترام 13 ساله ن ،تقریبا هم قد من هستندکتر گفت 168 قد میکشن که از نظر من ...

من والا قدم معلوم نیست هر جا یه مقدار میزنه 

یه جا زد ۱۶۱ یه جا زد ۱۵۸ ولی فکر کنم ۱۶۰ هستم ولی بابام قدش ۱۷۰ و خورده ایه 

اگه به میانگین قد این دوتا برسم که خیلی خوب میشه 

توی خانواده داریم کسایی که پدر و مادر قدشون کوتاه بوده اما بچه هاشون خیلی خیلی قد بلندن 

[QUOTE=391177092]من والا قدم معلوم نیست هر جا یه مقدار میزنه  یه جا زد ۱۶۱ یه جا زد ۱۵۸ ولی فکر کنم ۱۶۰ هستم 

حتما تغذیه رو اهمیت بده ،روزی یه قرص مولتی ویتامین خارجی بخور با نهارت 

ورزش هم برو ،حتی شده کششی انجام بده 

کمک کنندس 

موفق باشی عزیزم

[QUOTE=391177092]من والا قدم معلوم نیست هر جا یه مقدار میزنه یه جا زد ۱۶۱ یه جا زد ۱۵۸ ولی فکر کنم ...

مولتی ویتامین شربتش رو میخورم اشتهام رو زیاد می‌کنه منم یه ذره اضافه وزن دارم نمی‌خوام چاق شم 

از لحاظ تغذیه همه چی میخورم هر روز میوه و سبزیجات و اینا 

فقط ورزش نمیکنم 😁

ممنونم 💗