2777
2789

حتما

من ۲۷ سالگی مادر شدم و به نظرم برای من سن مناسبی بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز دنیا نیومده ولی برگردم عقب هیچوقتتتت این اشتباهو تکرار نمیکنم که دیر اقدام کردم برای بچه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دوتا بچه دارم دوسال و نیم بعد عروسیم بچه اولم ب دنیا اومد .برگردم عقب بچه دار میشم ولی خیلی دیرتر 

یه دختر تو زندگیش بی دغدغه ترین دوره اش دوره ی بعد عروسیه تا بچه ب دنیا بیاد

بعدش دیگه مال خودت نیستی🥲

میتونم بپرسم چرا عزیزم

من خیلی زود ازدواج کروم و به طبع زود هم بچه دار شدم..به نظرم اون زمان باید بیشتر به خودم اهمیت میدادم و واسه آینده برنامه ریزی میکردم.. 

(۱۸سالگی مادر شدم‌)

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

من خیلی زود ازدواج کروم و به طبع زود هم بچه دار شدم..به نظرم اون زمان باید بیشتر به خودم اهمیت میداد ...

عزیزممم...من ۲۴سالمه عااااشق بچم...قبلا ترس داشتم اما یه مدته واقعا نیازشو حس میکنم اما متاسفانه شرایطشو نطارم

درسته سختی هایی داره

ولی یه لبخندش مل خستگی هاتو میشوره میبره

من دو تا پسر دارم

سر دومی به معنای واقعی اذیت شدم پسر بیمار بود جراحی شد و تا الان که ۵سالشه روی آسایش و ندیدم

ولی اگه باز برگردم عقب ، دوباره میخامش

اصلا زندگی قبل بچه هام ، مخصوصا پسر دومم یادم نمیاد

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزممم...من ۲۴سالمه عااااشق بچم...قبلا ترس داشتم اما یه مدته واقعا نیازشو حس میکنم اما متاسفانه شرا ...

امیدارم هر چه زود تر شرایط مهیا بشه..به نظرم ۲۵سالگی واسه زایمان بهترین سنه!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)