2777
2789
عنوان

نی نی یار چه ساعتی آنلاینه❓️

67 بازدید | 6 پست

❓️ 

چرا گزارش میزنم برا فحاشی تو اون تاپیک مدنظر انلاین نبوده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ببین سال ۱۴۰۰ در مورد جذب عشق یه تاپیک زدی الان هستی یه سوال داشتم ازتون بپرسم🥺

من نزدم 

دوستم زده بود الانم دیگه تو این سایت و اکانت نیست

منم نمیدونم چه تاپیکی رو میگه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدم دوستم زده بود الانم دیگه تو این سایت و اکانت نیستمنم نمیدونم چه تاپیکی رو میگه

نوشته بود از یکی خوشش میومده که طرف نامزد داشته بعد این یه کارهای با جذب و اینا کرده بوده که طرف بعدا که از نامزدش جدا شده بوده آمده بود به دوستت پیشنهاد داده بوده

می‌خواستم ببینم چه کارهای کرده بود 

الان من از یکی خوشم میاد ولی نامزد اینا نداره فقط اینجوری که هی میاد میگه بریم صحبت کنیم بعد میگم کی میگه خبرت می‌می‌کنم و... می‌خواستم منم با جذب یه کاری کنم که درست بشه بیاد با میل و دل و جون بیاد

ببین من از جذب خیلی جواب گرفتم به خاطر همین بهش به شدت اعتقاد دارم

نوشته بود از یکی خوشش میومده که طرف نامزد داشته بعد این یه کارهای با جذب و اینا کرده بوده که طرف بعد ...

کاری نکرده بود 

فقط دیگه ازفکر طرف رها شده بود و میگفت براش از ته دلم ارزوی خو شبختی کردم و رهاش کردم

یکبار خواب دیده بود که اون اقا با اون خانم حرف طلاق بین شونه 

و حدودا چند ماه بعد اون اقا خودش اومد سراغش و جدا شده بودن 

اما دوستمم باهاش قطع کرد رابطشو چون فهمید مناسبش نبود و حاضر نشد با اون عروسی کنه

این اقا هم شاید شمارو گذاشته تو ابنمک که اینطوری بازی درمیاره 

کاری نکرده بود فقط دیگه ازفکر طرف رها شده بود و میگفت براش از ته دلم ارزوی خو شبختی کردم و رهاش کردم ...

آخ نوشته بود یه سری کاری جذب انجام می‌دادم 

نمیدونم 😔 آخه من نه ابراز علاقه‌ای بهش کردم نه خودم زیاد مشتاق نشون دادم اتفاقا جلوش خیلی بی‌خیال و خونسرد نشون میدم 😁 ولی از درون دارم می‌پوکم ، می‌دونی چیه من یه نامه حالا یه همچین چیزی از خصوصیات همسر آیندم نوشتم ببین این دقیقا می‌تونم بگم ۹۵ درصد یا صد در صد همه‌ی اون خصوصیات داره و واقعا دلم می‌خواد باهاش باشم🥺

آخ نوشته بود یه سری کاری جذب انجام می‌دادم نمیدونم 😔 آخه من نه ابراز علاقه‌ای بهش کردم نه خودم زیاد ...

ایشالا قسمتت شه