2821
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید

151 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میخواستم نظرتونو بدونم 

که آیا من خیلی صبرم زیاده که اینو میگم ....یا بعضی ‌خانوم ها کم طاقت هستن ؟ راستش برام ازاین جهت سوال هس که کار درست چی هس ؟ وگرنه من جای هیچ کس نیستم وکسی رو مورد قضاوت قرار نمیدم ....شاید اون لحظه اون خانوم به اوج انفجار از دست همسرش رسیده .....

به نظرمن یه بیرون رفتن ساده اونقدر مهم نبود که الان کار به جدایی وکلانتری برسه ....

به نظر من میشد که اون خانوم نره بیرون اما طوری رفتار کنه که همسرش بفهمه از دستش ناراحته و هیچ صحبتی باهاش نکنه .

وبعد چن روز یا حتی چن ماه زمانی که عصبانیت اولیه خودش وهمسرش کم شد اگه دید نمیتونه باهمچین وضعیتی کنار بیاد وتلاش خودش خوانواده همسرش وخودش ومشاوره نمیتونس درستش کنه با آرامش  و بدون فضای متشنج فکر هاشو بکنه و در سکوت تصمیم به جدایی بگیره .....

شاید تصمیم الانش احساسی وزود گذر باشه ....دراینکه شوهرش قطعا کار زشتی کرده که زنش رو بدون اطلاع از جایی که هس ول کرده که اصلا شکی نیس چون یه زن از مرد حمایت میخواد که این آقا نداره ....ولی بهتر نبود این تصمیم در جو متشنج گرفته نشه ؟؟؟؟ نظرتونو راجع به نظرم میگین 

میخوام دید کلی پیدا کنم ببینم آیا فکرم عاقلانه هس یانه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی زیادی گندش کردن اینجور فقط لج و لجبازی داره هیچی بهتر نمیشه

همون دیشب میبایست درستش کنه یا بره سراغ پلیس ن بره قم و دوباره برگرده و....

فعلا یسری کاربرا شیرش کردن بعدا خودش میاد میگه چیشد

همون پربازدید که آقاهه گفته نرو بیرون خانومه رفته بعد مرده اومده کلید رو ازش گرفته

آها نخوندم

حوصلت سر رفته؟زنگ بزن بهش بگو واقعا ک،ازت انتظار نداشتم،بعد قط کن هرچی هم زنگ زد جواب نده🦦

خیلی زیادی گندش کردن اینجور فقط لج و لجبازی داره هیچی بهتر نمیشههمون دیشب میبایست درستش کنه یا بره س ...

منم به خدا نمیخوام قضاوت کنم اصلا اون تاپیک نه ....کلا تو همچین موقعیتی که ممکنه واسه هرکدم ازما یه مدلش پیش بیاد بهترین کار چی هس

ببین بیرون‌گود بودن و حرفای قشنگ زدن راحته و همه میتونن

این که تو فضاش باشی فرق داره

اینو منی میگم که یه روز مثل تو فکرمیکردم و یه روزهم جای اون خانوم قرار گرفتم و تصمیم طلاق

حتی روانشناس هاهم نمیتونن تو شرایط بد درست ترین تصمیم رو بگیرن

چون ما انسانیم نه کامپیوتر که دوتا کد بهمون بدن و فقط براساس اون عمل کنیم

شما زیاد کوتاه میای . اون خانم بنا به هر دلیلی خواسته بره بیرون اول که تهدیدش کرده برو برنگرد به چه حقی از خونه خودش چنین حرفی بزنه؟

دوما تو خیابون بیاد ازش کلید بگیره تو شهر غریب؟؟؟ اینا اشتباه نیست اینا بی شعوریه

منم به خدا نمیخوام قضاوت کنم اصلا اون تاپیک نه ....کلا تو همچین موقعیتی که ممکنه واسه هرکدم ازما یه ...

اینجا سر هربحثی زیادی بزرگش میکنن 

مثل ی‌خانم ک  از خونش رفته بود خونه مادرش اینجا خیلیا حتی راهکار طلاق دادن روز بعدش خانمه گفت شوهرم خودش اومده دنبالم و خونمم

ببین بیرون‌گود بودن و حرفای قشنگ زدن راحته و همه میتونناین که تو فضاش باشی فرق دارهاینو منی میگم که ...

درسته عزیزم منم قضاوت نمیکنم ....من دارم به این فک میکنم این موقعیت ها تو زندگی مشترک ممکنه حالا به مدل های دیگه پیش بیاد بهترین کار اون لحظه چیه ؟ اصرار به خواسته خودمون یا کوتاه اومدن؟ بیشتر این برام مهمه ...نع تصمیم اون خانوم

درسته عزیزم منم قضاوت نمیکنم ....من دارم به این فک میکنم این موقعیت ها تو زندگی مشترک ممکنه حالا به ...

خوب برای این موارد نمیشه نسخه واحد پیچید

چون باید دید رابطه بین زوجین چطوریه

شخصیت خانوم و اقا چطوریه

وضع خانوادگی و.... چطوریه

ایا این اتفاق قبلا هم افتاده؟

اینا فاکتورهایی هست که باید بررسی بشه

مثلا اون خانوم میگفت قبلا هم این اتفاق افتاده

اینجا دیگه نمیشه گفت باید صبر میکرد

بله در عالم روانشناسی میشه جور دیگه ای رفتار کرد

اما باید دید ایا اموزش دیدن؟ایا اون خانوم صبر و حوصله ش رو داشته؟

مثل این میمونه که بگیم هرچیزی خوردید بعدش حتما مسواک بزنید

اما خود دکترهاهم میگن وقتی چیزای ترش یا اسیدی خوردید مسواک نزنید

بله خوب بود خانوم تحمل میکرد

اما ایا بهتر نبود اقا تحملش بالاتر بود و کلید رو نمیگرفت

اصلا کاری به دعواشون ندارم که سر بیرون رفتن بوده یا هرچی

ولی این که کلید رو از زنت بگیری یعنی صاحب اون خونه و وسیله ها منم،تو هیچی نیستی این باعث بی امنیتی خانوم میشه

وقتی بحث امنیت و اینا وسطه کی انتظار داره که خانوم خوب رفتار کنه؟

میرفت میگفت چی منو بیرون کردی تروخدا راهم بده

دفعه بعد بدتر میشد

خوب برای این موارد نمیشه نسخه واحد پیچیدچون باید دید رابطه بین زوجین چطوریهشخصیت خانوم و اقا چطوریهو ...

نه عزیزم الان که دیگه برگشتن یه مقدار اشتباهه چون روشون باز شد 

من نمیگم برگرده بگه تروخدا راهم بده 

من قبل از بیرون رفتن از خونه رو میگم که همسرش گف نرو نمیرف چون زیاد مهم نبود 

ولی فاکتورهایی که گفتین صحیحه 🥰

نه عزیزم الان که دیگه برگشتن یه مقدار اشتباهه چون روشون باز شد من نمیگم برگرده بگه تروخدا راهم بده م ...

اره عزیزم اینم هست

ولی اینطور که میگفت انگار زیادی حساسه و میگه تا سرکوچه هم حق نداری تنهایی بری

اینا دیگه مال زمان الان نیست

چون همسرش نظامی اینطوری

ایشونم نمیتونه خودشو زندانی کنه که

من که نبودم اما مطمعنم با زبون خوش هم گفته نفهمیده

چون خودم اینو تجربه کردم میگم

مال منم نظامی بود و میگفت حق نداری بری بیرون

تا یک سال به حرف اون بودم دیدم دیگه دارم میپوسم هرچی میگم حرف گوش نمیده دیگه چیکار باید کرد درمورد اینطور اقایون عهد بوقی