2777
2789

من رفتم از دانشگاه آزاد شهرمون پرسیدم گفت معدل نمیخواد هر رشته ای میخوای بیا ثبت نام 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

من رفتم از دانشگاه آزاد شهرمون پرسیدم گفت معدل نمیخواد هر رشته ای میخوای بیا ثبت نام

آهان حضوری باید برم ؟.  من میخواستم از طریق همین سایتی که آخر شهریور میزارن انتخاب رشته کنم ؟ میترسم قبول نشم 

به نظرت با معدل کتبی 9 ومعدل کل 15 شانس قبولی میکروبیولوژی رو دارم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان حضوری باید برم ؟. من میخواستم از طریق همین سایتی که آخر شهریور میزارن انتخاب رشته کنم ؟ میترسم ...

نه از طریق سایت هم میتونی من خواستم مطمئن بشم که گفتن حضوری هم میتونی بیای ، نمی‌دونم من که پرسیدم معدل چقدر می‌خواد گفت اصلا معدل مهم نیست فقط مدرک دیپلم رو بیارید ثبت نام کنید 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)