2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دارم خیلی راضی هستم جنسش عالی.خواهر شوهرم یه مارک خارجی خرید الان رو صفحش کثیف شده پاک نمیشه از ریخت افتاده ولی برا من الان ۴ساله دارم انگار تازا خریدم غذا واسه تعداد زیاد هم روش گذاشتم جواب داده.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

من 10سال  ازدواج کردم گازم اسنواس خیلی ازش راضیم شعله هاش عالیه سه سوت آب برنج جوش میاد مامانم همیشه ازش تعجب میکنه.راستش از فرش تا حالا استفاده نکردم اما خودش ک عالی بوده نه فندکش خراب شده نه سطحش هربار تمیزش میکنم مثل روز اولش میشه.

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
والا تو گوگل زدم که همه از اسنوا بد گفتن خیلی دودل شدیم 

خب نخر عزیزم...پس حتما من شانس آوردم😎😍

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

خب معمولا اونی ک راضیه نمیره تو سایت اعلام کنه پس میشه گفت تعداد راضیا چندین برابره ناراضیاس با توجه ب بازار خرید