2777
2789
عنوان

از دست نوزاد چهار ماهم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 67 پست
منظورت اینه همش تو بغلته؟

نه رو پام تکونش میدم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

کمک نداری؟ بگی کسی بیاد کمکت کنه

نه هیچکس نیس 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الرژیه

واکسن بشدت الرژیو تشدید میکنه

احتمالا رفلاکسشو زیاد کرده که نمیخابه

چه شیری میدی

مکمل چی میدی؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نه رو پام تکونش میدم

عزیزم خدابه توان بده 

شیر خشک بهش نمیدی؟

شاید کرسنس که خواب خوب نمیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

پسر منم بعد واکسن بی قراری کرد چند روز همش میخواست کنارش باشم و تو بغلم باشه 

الانم شبا موقع خواب هی تکون میخوره نق میزنه نمیدونم چشه🥲

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭
پستونک‌بده بهش

پستونکش ارتودنسی ولی همش از دهنش میوفته بیرون انگار نمیتونه درست بگیردش میخوام از این بادامیا براش بگیره شاید بهتر شد

پسر منم بعد واکسن بی قراری کرد چند روز همش میخواست کنارش باشم و تو بغلم باشه الانم شبا موقع خواب هی ...

خدایا من کم آوردم واقعا

داره.ولی بخاطر حساسیتش نمیتونه دارو بخوره بعد کولیک ی تایم مشخصی داره ولی این بچه از صب ک بیدار میشه ...

متاسفانه کولیکی ها همینن ، چون درد دارن همش گریه میکنن

ببرش متخصص گوارش نوزادان با توجه به حساسیتش دارو بده ، درد کولیک نوزادان خیلی بده 😔

دور نافش رو با روغن زیتون روزی چند بار ماساژ بده

بعد شیر حتما حتما حتما آروقش رو بگیر

هر چند ساعت یه بار پاهاشو به سمت داخل شکم ورزش بده خیلی ببخشید تا یکی دو تا گوز جانانه بزنه دلش آروم میشه 😅

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
عزیزم خدابه توان بده شیر خشک بهش نمیدی؟شاید کرسنس که خواب خوب نمیره

چرا شیرخشکیه بخدا ی سره بطری تو دهنشه 

اوه درکت میکنم خیلی سخته نوزاد داشتن منم سر هر دوتا بچه هام میشستم گریه میکردم تک وتنها هم بود تو غربت الان بچه دومم دوساله هنوزم اذیتم 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دختر منم همین بود 

شبانه روز گریه میکرد 

من دیگه داغون شده بودم 

خدا رو شکر گذشت 

امیدوارم این بچه جدیدم اینجوری نباشه 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

پستونکش ارتودنسی ولی همش از دهنش میوفته بیرون انگار نمیتونه درست بگیردش میخوام از این بادامیا براش ب ...

پسر من واکسن دو ماهگی خیلی خیلی اذیت شد برعکس پسر بزرگم که کل واکسن هاش ندونستم چطوری گذشت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

متاسفانه کولیکی ها همینن ، چون درد دارن همش گریه میکننببرش متخصص گوارش نوزادان با توجه به حساسیتش دا ...

فعلا ک گوزیده تو خونه زندگی من 

عزیزم مشخصه مشکلی داره ....ببرش دکتر ، اگه نیازه سونوگرافی بده ببین کلیه هاش سنگ نداره ...شاید حساسیت غذایی داره و شیر خودت خیلی باید محتاط باشی یا شیر خشکش را عوض کنی ....

دختر منم همین بود شبانه روز گریه میکرد من دیگه داغون شده بودم خدا رو شکر گذشت امیدوارم این بچه جدیدم ...

سایووووو جان نی نی داری

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️