2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زدما 😅

ولی نه از اون زدنا

از اون زدن الکی های مادرانه 🤪🤪

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من خودم همیشه ازدست پدرم کتک خور بودم شدید

الان خودمم با بچه هام همینم کتکشون میزنم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

من خودم اون بچه ایم که کتک خوردم

خیلی مهربونم 

ولی اصلا صبور نیستم 

و زود از کوره در میرم موقع بحث صدام یهو بالا میره 

و همه اینا اثرات کتک و زدن دوران کودکیه

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

من دخترعموم خیلی کتک میخورد 

در حالت معمول اوکیه اما از ۱۸ سالگی دیگه نمی تونست به والدینش محبت کنه و ازشون دور میشد و صداشون اذیتش میکرد به طوری که حرف میزدن محیط رو ترک میکرد و بزور بردمش پیش تراپیست و بعد سه سال هزینه و گریه و زاری داره درمان میشه 

تا وقتی با عمل خودتون به اون مورد و اخطار زبانی هست چرا کتک ؟ که اینطوری عذاب بکشه در. اینده و از تنها حامی های زندگیش رونده بشه 

دعا کنید برام🩷