2777
2789

من یک سال قبل با دکتر مجتبی ملکی عمل کردم و ۱۰۰ میلیون گرفت از من و این تجارب بنده از عمل بینی با ایشونه

•ایشون خودش عمل نمیکنه، دستیارش که یک اقای چشم رنگی و بسیار شارلاتانه عمل میکنه

•بینی بنده سه برابر قبل شده ، پهن شده و کاملا دفرمه ست !!

•بینی بنده کج هست !

•بعد از دریافت پول زفتارش کاملا عوض میشه به طوری که من بعد از برداشتن گچ بس که بینیم بد بود گریه ام گرفت و اون دکتر به جای تسلی ، به من پرخاش کرد و گفت هیس داد و قال نکن جلوی بقیه ی بیمارها

و این تجربه ی عمل من با مثلا دکتر مجتبی ملکی هست 

بینی من رو دفرمه کرده که فکر نکنم با هیچ ترمیمی به حالت عادی برگرده

و به محض اینکه کامنت منفی گذاشتم من رو بلاک کرد!!

متاسفم عزیزممن جایی که قراره عمل کنم 30 تومن میگیره داشتم فکر میکردم چون ارزونه خوب نیست پس نرم تا ا ...

عزیزم اصلا به پول نیست ، اصلااا

چون دقیقا خودم چنین فکری داشتم و گفتم چون هزینه ی این دکتر بالاست پس کارش حتما خوبه

اما رسما بینی منو خراب کرده !

نه فقط من ، بلکه چندین نفر دیگه که بنده میشناسم که با این شیاد عمل کردن بینیشون ترمیمی شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اصلا به پول نیست ، اصلاااچون دقیقا خودم چنین فکری داشتم و گفتم چون هزینه ی این دکتر بالاست پس ...

عمل بینی کلا خیلی ریسکی و شانسیه من تنها استرسی که دارم فرمش و خراب شدنشه وگرنه نه از بیهوشی نه از جراحی نمیترسم

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

عزیزدلم اصلااا به نمونه کارهای اینستا اکتفا نکن ، چون همشووون با ادیت هستن

قصدم اینه برم بشینم مطب از نزدیک ببینم کاراشونو

بنظرم میتونی دکترهای بهتری هم پیدا بکنیالبته سلیقه ای هست ، سلیقه ی من نبود خیلی طبیعی بودن نمونه کا ...

نیمه فانتزیش خیلی قشنگه از نزدیک دیدم خوشم اومد ولی پست هاش رو فقط طبیعی گذاشته