2777
2789
عنوان

کسی هست پسرشو کلا ختنه نکرده باشه❓قصدشم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 51 پست
عمل بینی چیه؟این کار یه عمل برای جلوگیری از عفونت و بیماری های احتمالی هم برای خودش و هم شریک آیندشه

عزیزم مثال زدم عمل بینی رو هیچ جای دنیا ختنه رو تعیید نمیکنن جز ایران به دلیل اینکه تحریک پذیری جنسی رو کم میکنه و اون پوشت اضافه مثل پلک هست 

ب خاطر بیهوشی میترسم . اگه قبول کنن تو بیمارستان با بی حسی انجام بدن ختنه اش میکنم. ولی قبول نکردن

من دوبار پسرمو بخاطر شکستگی دستش بیهوش کردن نترس عزیزم چیزی نیست

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل عفونت نداره ؟ میگن باعث عفونت مکرر میشه درسته یا ن ؟

تا العان که عفونت نداشته ولی اگه ختنه واقعا چیز خوبی بود کل کشورا جهان انجام میدادن هیچ کشوری که علم پزشکی قوی داره این کار رو تعیید نمیکنه به دلیل اینکه تحریک پذیری جنسی کم میشه اون پوست روی کلاهک که با ختنه ور میدارن کارایش مثل یک پلک هست 

رشت . همه بیمارستانای دولتی و خصوصی رفتم گفتن فقط با بیهوشی . با بی حسی گفت باید بیای تو مطب . مطب ه ...

اول که پسرت بزرگ نیست عزیزم همش 2 سالشه 

ولی من اولین باره از شما دارم میشنوم برا ختنه بیهوش کنن معمولا اکثرا با بی حسی انجام میدن تموم میشه میره 

من. داداشم 6 سالش بود با بی حسی براش انجام دادن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ولی بعدا خیلی سخته . نمیشه . کلا میگم انجام نشه

عزیزم بزارید خودش تصمیم بگیره از نظر پزشکی در اکثر موارد ضرورتی نداره. در ضمن در هر سنی قابل انجامه مثل هر جراحی دیگه 

الان خانومای ۳۰-۴۰ ساله لابیاپلاستی انجام میدن پس اونم میتونه نگران نباشید.

ختنه یک عمل غیر ضروری هست که آسیب هاش خیلی بیشتر از منافعش هست،اون ماده ای که زیر پوست جمع میشه عفونت نیست یک مدل کرم طبیعی برا خشک نشدن پوسته که باید شسته بشه ،خود پوست برای محافظت سر آلت هست