پسرم دو و نیم سالشه . ب خاطر هیدروسل دکترش المی ختنه شو ب تاخیر انداخت . الان ک میخوام ختنه اش کنم میگن باید بیهوش کنن . منم از عوارض بیهوشی میترسم . بدون بیهوشی ام فقط یه دکتر پیدا کردم تو مطب انجام میده ولی باز میترسم دوس داشتم تو بیمارستان مجهز باشه با بی لحسی ک قبول نکردن . میگم دیگه کلا قید ختنه رو بزنم هم من دیگه انقدر استرس نکشم هم پسرم اذیت نشه.کسی هست کلا نکرده باشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مشکل عفونت نداره ؟ میگن باعث عفونت مکرر میشه درسته یا ن ؟
تا العان که عفونت نداشته ولی اگه ختنه واقعا چیز خوبی بود کل کشورا جهان انجام میدادن هیچ کشوری که علم پزشکی قوی داره این کار رو تعیید نمیکنه به دلیل اینکه تحریک پذیری جنسی کم میشه اون پوست روی کلاهک که با ختنه ور میدارن کارایش مثل یک پلک هست
ختنه یک عمل غیر ضروری هست که آسیب هاش خیلی بیشتر از منافعش هست،اون ماده ای که زیر پوست جمع میشه عفونت نیست یک مدل کرم طبیعی برا خشک نشدن پوسته که باید شسته بشه ،خود پوست برای محافظت سر آلت هست