2777
2789

مادرم بخاطر شرایط خونوادگیش نتونسته ادامه تحصیل بده،همه ی خونواده بجز مادرم و یکی دیگه شون تحصیل کرده ان

داشت یه کتابی رو می خوند،انگار جگرم رو تیکه تیکه کردن...

میدونم چقدر به درس خوندن علاقه داره ولی...

من حتی اگه ماه رو از آسمون بچینم و بذارمش تو دستش بازم براش جبران نمیشه...

من چطور سختی هاشو براشون آسون کنم چطورررر؟😭

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میتونن ادامه بدن بالاخره ی حسرت پایان داده شده بهتراز ی حسرت بی پایانه 

قطعا ی دکتر 60ساله خیلی بهتراز ی ادم حسرت خور 60ساله هست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
با اینکه خودتون به جایی برسید باعث افتخار خونواده بشید

خاله ی من سر خونه زندگی خودشه،هیچ جا کم نمیاره چون تحصیل کرده س،اما مادر من ٧٠ درصد مشکلاتش بخاطر درس نخوندنشه

چطور اینطوری براش جبران میشه اوج سختی ها

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
چند سالشونه؟ادامه تحصیل بدن

٤٦

چندسالشه مادرت

٤٦

اگر میتونن ادامه بدن بالاخره ی حسرت پایان داده شده بهتراز ی حسرت بی پایانه قطعا ی دکتر 60ساله خیلی ب ...

اونقدرررر سختی کشیده که دیگه نمیتونه از مغزش استفاده کنه

اونقدرررر سختی کشیده که دیگه نمیتونه از مغزش استفاده کنه

ان شاالله شما باعث افتخارشون بشین مادرا رویای خودشونو توی بچه هاشون میبینن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه