2777
2789
عنوان

شوهرم

167 بازدید | 7 پست

بچها من دارم دیونه میشم از فکر خیال نمیدونم  شاید رفتار من 

کارای من  اکت های من اشتباهه 

داستان من اینطوریه که ما مدتها پیش با ی جمع دوستانه  در ارتباط بودیم مسافرت میرفتیم  تو این جمع همه زن شوهر یا کاپل بودن جز ی دختر 

که این دختر ب ظاهر  دختری نبود ک مرم بریزه رو مرد متاهل ولی من ی سری رفتارا ازش میدیم  یهو حالم بد میشد البته جلوش نشون نمیدادما 

پیش خودم 

مثلا این تا شوهر منو تنها گیر میاپرد شروع میکرد شوخی کردن 

ب زور ب شوهر من میکفت بیا تو استخر 

ی بار رفته بودیم مسافرت بد میز فوتبال دستی بالا بود اتاق ما پایین من داشتم لباسامو تو اتاق عوض میکردم اومدم بیرون دیدم شوهرم نیست 

اهمیت ندادم همینطوری رفتم بالا دیدم دختره از لای پله ها داره منو نگا میکنه تا دید من رسیدم بالا داش با شوهرم بازی میکرد یهو بازی رو ول کرد گفت اوم بیا خودت بازی کن  من برم  نمیدونید اون روز چقدر بهم ریختم 

خلاصه  اون ب کنار من شوهرم رفتاراش داشت منو دیونع میکرد بش میگفتم  با این حرف نزن 

این همه ادم  این شوهی میکنه تو توجه نکن ولی شوهر من گوش نمیکرد ک نمیکرد  

انقدر با این دختره شوخی میکرد با من نمیکرد 

و ما همیشه بد مهمونی ،مسافرت یا هرجیزی با اینا 

منو همسرم دعوا داشتیم  دیگه تصمیم گرفتم کلا تو جمعشون نریم   کلا باهاشون قطع ارتباط کردم رفت امد نکردم الان چند ماهی میگذره 

خلاصه من شوهرم ی دوستی داره اسمش رضاعه که تازه طلاق گرفته داشتم ب شوهرم صحبت ازدواج اینو میکردیم یهو همینطوری گفتم ب رضا این دختره رو معرفی کن  ی دفغه شوهرم گفت اره  حتما کعرفیش میکنم 

بد هی اینجوری میکرد اصلا من هیچی ننیگم ب من هیجی نمیگه ها 

اصلا ولش راجب این دختره من نظری ندارم ی لبخندم تهش میزد 

من قاطی کردم گفتم یعنی تو از نظرت این دختره خوبه دیکع 

یعنی این تو ذهن تو دختری که میتونه پلن بی باشه 

خیلی حالم بده بچها همش فکر میکنم شوهرم رو این دختره حسی داره پنهانی  ولی میخواد نشون نده 

حساس نشو دیگه هم درموردش با شوهرت حرف نزن

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

همون که ارتباط رو قطع کردی خوبه .ولی پی گیر باش بیرون همو نبینن یا تلفنی صحبت نکنن .با شوهرم جدی حرف بزن حد و مرز تعیین کن که اگه خدایی نکرده بشنوم اونوقت برات گرون تموم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون که ارتباط رو قطع کردی خوبه .ولی پی گیر باش بیرون همو نبینن یا تلفنی صحبت نکنن .با شوهرم جدی حرف ...

من حسش برام مهمه همش فکر میکنم نکنه از این دختره ته دلش خوشش میاد

من حسش برام مهمه همش فکر میکنم نکنه از این دختره ته دلش خوشش میاد

ادم نمیتونه اینو دقیق بگه .ولی به نظر من اصلا حرفشم نزن دیگه .اگه ارتباطی هم نباشه با حرف زدن در موردش شاخکاشو تیز می‌کنی .با حدس گمان الکی زندگیتو تلخ نکن.بهش محبت کن گرم باش باهاش