2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه عزیزه ولی تربیتش عزیزتر

بعضی پدر مادرا برای تربیت بچه هاشون اصلا وقت نمیزارن . نمیدونن بعدا جامعه چجوری با تودهنی بچشونو تربیت میکنه 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
چطوری؟

نمونش زیاد من غریبه از سرکار برمیگردم تو شلوغی خفه ی مترو یه بچه هی خودشو پخش ادم میکنه پاهاتو له میکنه و شالتو برای شوخی میکشه و مادرش انگار ن انگار

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

نمونش زیاد من غریبه از سرکار برمیگردم تو شلوغی خفه ی مترو یه بچه هی خودشو پخش ادم میکنه پاهاتو له می ...

میدونم خوب جامعه چطوری حلش میکنه؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

میشه بگی من با پسر دو سالم که بچه های دیگه را کتک میزنه چی کار کنم؟ والا موندم توش هر چی میگم نازی ب ...

یبار همونجوری بزنش بگو مامانی ببین وقتی بچه هارو میزنی اینجوری دردشون میگیره ، دیگع نزن.

تضمینی نمیزنه

میشه بگی من با پسر دو سالم که بچه های دیگه را کتک میزنه چی کار کنم؟ والا موندم توش هر چی میگم نازی ب ...

قطعا مادر اونا ناراحت میشن و از چشم شما میبینن حداقل یه بار جدی باهاش برخورد کنید 

من مشاور نیستم اگر رو بچه خیلی حساسی از مشاور کمک بگیر اگ ک نه با جدیت و عصبانیت متوجهش کن 

کار که هرروز شاهد بچه های بی ادبم تو بیرون دلیلشم همین روانشناسی های زرده ک هرکاررری بچه کرد نباید ر ...

عصبانی نه. ولی حالت تحکیم موافقم.

بچه رو باید با پرت کردن حواسش یا گول زدنش یا قانع کردنش تربیت کرد که این هنرو حوصله رو همه ندارن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
میدونم خوب جامعه چطوری حلش میکنه؟

متفاوته مثلا سرش داد میزنم میگم نکن وایسا سرجات و ب مامانش میگم جمع کن بچه اتو 

خب عموما تو جمع خیلی تاثیر میزاره روش

قطعا مادر اونا ناراحت میشن و از چشم شما میبینن حداقل یه بار جدی باهاش برخورد کنید من مشاور نیستم اگر ...

والا مشاورها چند روش دارن هیچ کدوم تحکم،. قاطعیت، محروم سازی، حتی کتک جواب نداده 

دیگه چی کار کنم؟