2777
2789

لطفا خواهش میکنم تا اخر بخونین و راهنماییم کنین🥺

برج یک بود متوجه شدیم کلا شوهرمو ورداشتن و بدهی میلیاردی بالا اومد و مجبور شد بره از این شهر و کارکنه تا بتونیم وامی چیزی برداریم بتونه پول بفرسته یه نفر گفتن طلسمتون کردن زنگ زدیم دعا نویس اونم گف یکیو که قبلا پسرتون میخواسته همون براش طلسم نوشته. مادرشوهرم به شوهرم این قضیه رو گف و اونم بشدت ناراحتو عصبی شد چون حرفای دعانویسه خیلی درست بود شوهرم یقین داشت همونا براش طلسم زدن خلاصه بعد یک ماه ک رد شد از این قضایا متوجه پیامای شوهرم و همون دختره که قبلا همو میخواستن شدم اینکه ده روز بود باهم در تماس بودن فقط تلفنی و من اکانت روبیکای شوهرمو داشتم و پیامارو دیدم دنیا رو سرم خرابشد😭😔ساعت سه نصف شب بود بهم پیام میدادن عاشقانه نبود ولی تقریبا سک سی بود و بیشتر از طرف شوهرم بود حرفا باهم دعوای بدی کردیم همه خانواده ها فهمیدن اینم به گوه خوردن افتاده بود ک میخواستم تلافی کنم و توروخدا بیخش بهم فرصت بده ....

به دختره پیام دادم دیدم گف از اول ازدواجتون همیشه زنگم می‌زده و حرفای دیگه و من گفتم شاید دروغ بگه و واسه همین جدی نگرفتم چون کینه به دل داره

خلاصه نابود شدم ک چجوری تونست بهش اینجوری بگه

گفتم باید حق طلاق رو بدی تا ببخشم چون خیلی همو دوست داریم مخصوصا من که عاشقشم و بخاطرش این اواراگیو تحمل کردم گفته حق طلاق رو میدم ولی باهم بریم و قرار شده من یکی دو روز برم پیشش تا بریم کاراشو درست کنیم 

ولی چجوری ببخشمش اونم قراره از این به بعد شهر دور باشه پول نداریم که منم برم همیشه باید شک داشته باشم دیگه خدایا😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ازت دوره ، بود و نبوپش تو خونه فرقی به حالت نداره ، بزار همون دور بمونه اگه راست بگه و واقعا از کارش پشیمون باشه کاری نمیکنه ، ولی اگه ذاتش خیانت کردن باشه مطمعن باش تو این مدت خیانت میکنه و میفهمی و انموقع دیگه بدون اینکه به دلت شک راه بدی تصمیمتو میگیری

من می‌فهمم که الان چه فشار روحی و احساسی سنگینی رو داری تحمل می‌کنی — ترکیبی از خیانت، بی‌اعتمادی، مشکلات مالی و دوری. وقتی همه این‌ها همزمان اتفاق میفته، ذهن و قلب آدم واقعاً به هم می‌ریزه.

چند نکته هست که شاید بهت کمک کنه بهتر تصمیم بگیری و کمتر در این سردرگمی بمونی:

---

۱. فرق بین بخشیدن و اعتماد کردن

بخشیدن به این معنی نیست که یک‌باره دوباره بهش اعتماد کامل داشته باشی. می‌تونی ببخشی تا خودت از این بار سنگین خشم و کینه آزاد بشی، ولی باز هم برای اعتماد دوباره، زمان و رفتار ثابت لازم داری.

۲. رابطه دور و بی‌اعتمادی سخت‌ترین ترکیبه

وقتی فاصله مکانی هست و سابقه‌ی چنین رفتاری هم بوده، شک‌ها چند برابر میشن. باید از همین الان یک روش ارتباطی شفاف تعیین کنید — تماس‌های ویدیویی منظم، رمز شفاف برای اکانت‌ها، و اینکه خودش پیشنهاد بده چه‌طور می‌تونه اعتماد رو برگردونه.

۳. خودت رو قربانیِ همیشگی نکن

الان گفتی بخاطر عشقت بهش آوارگی رو تحمل کردی. این عشق ارزشمنده، ولی نباید باعث بشه همیشه تو تنها طرفی باشی که می‌بخشه، کوتاه میاد و تحمل می‌کنه. یک رابطه سالم باید دو طرفه باشه.

۴. برای تصمیم عجله نکن

احساسات الان خیلی داغه. شاید بهتر باشه اول بری پیشش، حرف‌هاتون رو رو‌در‌رو بزنید، بعد در آرامش تصمیم بگیری که ادامه میدی یا نه.

۵. حتماً یک شبکه حمایتی بساز

در این وضعیت، حرف زدن با یک دوست مطمئن، یا حتی یک مشاور، می‌تونه کمک کنه منطقی‌تر فکر کنی و کمتر احساس تنهایی کنی.

من می‌فهمم که الان چه فشار روحی و احساسی سنگینی رو داری تحمل می‌کنی — ترکیبی از خیانت، بی‌اعتمادی، م ...

بله حق باشماست عزیزم ممنونم ولی موندم بین دو راهی دوس دارم بگم باید خونه جور کنی بیام منم، میبینم پولی نداره باید چیکار کنه آخه واقعا بد شرایطیه شک و بی اعتمادی و این دوریو اوارگی ورشکستگی طلبکارا و.......دلم داره می ترکه حتی نمیتونم حجم دردو غمب که دارم تحمل میکنم رو بگم😭

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4