2777
2789
عنوان

کدومش+ عکس

498 بازدید | 14 پست

میدونم تا الان مانتو زیاد دیدید و شاید خسته کننده باشه براتون ولی ممنون میشم نظر بدید

راستی این مانتو عید نیست ی خرید همینجوریه

تعداد رای : 18
نظرسنجی
مرواریدی زرشکی
5
27%
مرواریدی ابی
3
16%
مشکی بلنده
10
55%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون عکس هیچکدوم😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

همه شون 😆

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

🙄🙄🙄🙄

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
ندید میگم مشکی بلنده. 😓 نگیر مراورید. اونم آبی😣😥

اشتباه شد سورمه ای مروارید دار

اتفاقا خودم تصمیم دارم بعد خرید مرواریداش رو باز کنم 

اشتباه شد سورمه ای مروارید دار اتفاقا خودم تصمیم دارم بعد خرید مرواریداش رو ...

خب چ کاریه خواهر. مدل مراودیدی بگیری گرون بعدش بشینی مراوریداشو بِکنی ؟

سرآستین هاش جالب نیست به نظرم. ولی هرکدوم که به دلت نشسته بگیر عزیزم.. 

امسال دوتا مانتو گرفتم هیچکدوم پسندم نیس. 😥 هی تو کمد نگاشون میکنم هی میگم چرا مانتوی ساده دکمه ای نخریدم.   ایییییینقد گشتم تو خیابون ها و بازارها و پاساژها که دیگه پادرد گرفتم . 

هرچی خریدی خوبه . بپوش و به سلامتی عید رو باهاش بگذرون. بعد از عید بگرد یه مانتو تابستونی خووووشگل و خوشرنگ بگیر. 🤗

همیشه مانتوهای اسفندماه زشت و گرون و بد ترکیبن. ولی بعداز عید مانتوهای خوشگل میاد تو بازار که دلت میخواد ده تا بخری و بپوشی. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
خب چ کاریه خواهر. مدل مراودیدی بگیری گرون بعدش بشینی مراوریداشو بِکنی ؟ سرآستین هاش جالب نیست به ...

اره دقیقا الان همشون افتضاحن