2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم وستا زیر مجموعه کاچیران هست

جانتک زیر مجموعه ژانومه

هردوتا چرخ خوبن ولی چون ژانومه معروف هست جانتک بهتر از وستا هست

اگ برای جهیزیه میخای هرکدوم‌گرفتی خوبه الان مغازه ها جانتک زیاد دیدم خودم وخواهرشوهرمم جانتک داریم رفیقم جانتک داره راضیه فقط حتما قبل استفاده بده تنظیم کنن یچیزی ازش نشکنه یهو چون رفیقم زد ب برق سریع پدالو فشار داد یچیزی ازش خراب شد برد عوض کردن وسیله رو گفته بودن اول بدین یجا براتون تنظیم کنه 

اگ برای جهیزیع یا یادگیری میخای همینا خوبن اگ برای خیاطی زیاد میخای یعنی روزی چندین مشتری بهتره چرخ راسته دوز بخری یعنی فقط میدوزه جای دکمه و گلدوزی نمیکنه 

من خودم رشتم خیاطی بود جانتک گرفتم کارمو انجام میداد رو جهیزیمم میبرمش زیاد خیاطی نمیکنم

ولی رفیقم روزی چندتا مشتری داشت چرخ صنعتی خرید ولی خب دوباره جای دکمه زن و سردوز جدا خرید چون چرخ صنعتی فقط کوک میزنه گلدوزی و....نمیکنه

من خودم رشتم خیاطی بود جانتک گرفتم کارمو انجام میداد رو جهیزیمم میبرمش زیاد خیاطی نمیکنمولی رفیقم رو ...

بین این سه تا کدومش بهتره بگیرم بنظرت 

آره مامان خودمم راسته دوزی و سر دوز جک داره ، من واسه مصرف خانگی میخام ، یچیز خوب میخام که کار بده 

جانتک سمت ما رو ۸۵۰۰چرخ خوبیه اگ ۹۴۰۰برات زیاده جانتک بگیروسیله برقی شانسیه دیگ ب امید خدا

نه قیمتش رو انقد میتونم بدم ، جایی که ازش میخام خرید کنم هم از همه جا ارزون تر داده تا حالا 

فقط نمی‌دونم این جنس خوبه یا نه 

به امید خدا همون وستا اولی رو میگیرم ببینم شانسم چیه