mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان بدشانسی به روایت تصویر 125 بازدید | 5 پست همین امروز ثبت نام کردم باشگاه همین که برگشتم پریودشدم🫠..فرداهم باید برم باشگاه😑 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1404/05/18 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alolololo عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 5320 بدشانسی نیست مقصر خودتی که تایم پریودت را نداری ....لابد از اون دسته ادمهایی ک تحرکشون کمه و پریودشون تاخیر داره و وقتی ی کم راه برن و فعالیت کنن راه میوفته😂 حالام فدای سرت ...فردا ی قرص بخور و برو
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 بدشانسی نیست مقصر خودتی که تایم پریودت را نداری ....لابد از اون دسته ادمهایی ک تحرکشون کمه و پریودشو ... تایم پریودم رو دارم منتهی همیشه دوسه روز میندازم جلو..نه ربطی فعالیتم نداره..امروزم اصلا ورزش نکردم ک بخواد بخاطره اون پریودشده باشم..فقط ثبت نام کردم واومدم..فردا تمرینم شروع میشه روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 خو ابجی خودت میدونستی که اره میدونستم ولی پریودیم منظم نیس وهمیشه دوسه روز میفته جلو روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
346nana12 عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 886 اره میدونستم ولی پریودیم منظم نیس وهمیشه دوسه روز میفته جلو اها مثل خودمی منم منظم نیستم یکی دو روز عقب جلو میشه همیشه