2777
2789

من تا الان جور نشده بارام خاستگار بیاد

ولی اینجا خیلی میبینم یا خانواده دختر یا خانواده پسر با بی ادبی جواب رد دادن و از ظاهر هم ایراد گرفتن

من اگر یکی اینطوری با ادبی ازم ایراد بگیره واقعا قلبم میشکنه

اگر محترمانه جواب رد بده مشکلی ندارم باهاش کنار میام... ولی همراه با توهین اصلا نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جور آدم و خانواده ای پیدا میشه 

حال خوبِ خودتو به تربیت خانوادگی هیچ کسی گره نزن 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چرا باید توهین کنن؟ خب میان میبینن اگه بپسندن که تماس میگیرن جواب میخوان اگه زنگ نزدن یعنی پسند نکرد ...

اینجا چند نفر رو  دیدم خانواده داماد مستقیم اعلام کرده بودن ظاهر عروس به دلشون نشسته

خب میتونستن این رو نگننننننن کلی علت وجود داره مثلا میگفتن تفاوت فرهنگی نه اینکه صاف روی موردی  عیب بزارن که طرف هیچ دخل و تصرفی روش نداره 

اینجا چند نفر رو دیدم خانواده داماد مستقیم اعلام کرده بودن ظاهر عروس به دلشون نشستهخب میتونستن این ...

اون دیگه از بی شخصیتیشون ولی به نظرم باید قبل اینکه رسما بیان خونه آدم عروسو دیده باشن اگه پسندیدن بیان خونه نه اینکه بیان بعد بگن نخواستیم

خدایا راضیم به رضای تو
اینجا چند نفر رو دیدم خانواده داماد مستقیم اعلام کرده بودن ظاهر عروس به دلشون نشستهخب میتونستن این ...

خوب همه که این درک و فهم رو ندارن عزیزم 

اتفاقا مشاورا هم دقیقا حرف تورو میزنن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴