2777
2789
هم جای مادر باید حواست به خودت باشه هم به اندازه پدر. شاید ندونی چی میگم اما بعدها بهتر میفهمی. خیلی ...

میفهمم

مگه میشه نفهمم خودم بچه طلاقم دیگه

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی طلاق بهتره؟ اوفف

صد در صد 

تو فکر میکنی آسونه هی دعوای پدر و مادرت و ببینی؟؟من بچه ی طلاق نیستم ولی بچه ی پدر و مادریم که باید طلاق میگرفتن و نگرفتن 

هر روز میزدن تو سرو کله ی هم 

الان یه بحثی میشه با همسرم یا دعوایی تو کوچه خیابون ببینم تن و بدنم میلرزه

جدا میشدن خیلی بهتر بود تا اینکه انقد خون به دل من کنن 

صد در صد تو فکر میکنی آسونه هی دعوای پدر و مادرت و ببینی؟؟من بچه ی طلاق نیستم ولی بچه ی پدر و مادریم ...

ببخشید اینجوری میگم تو بچه ی ناخلفی هستی وگرنه یه بچه خوب هیچ وقت همچين چیزی نمیگه بجاش دعا میکنه پدرمادرش خوب بشن خوشبخت بشن نه همچین آرزویی 

الان ما بچه های طلاق میگیم ای کاش بدترین دعوا هارو میگرفتن ولی طلاق نمگیرفتن 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ببخشید اینجوری میگم تو بچه ی ناخلفی هستی وگرنه یه بچه خوب هیچ وقت همچين چیزی نمیگه بجاش دعا میکنه پد ...

نه اتفاقا من میگم خیلی عالی شد که طلاق گرفتم نذاشتن من تواون خونه پراز تنش ودعوا بزرگ شم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ببخشید اینجوری میگم تو بچه ی ناخلفی هستی وگرنه یه بچه خوب هیچ وقت همچين چیزی نمیگه بجاش دعا میکنه پد ...

اصلا ناخلف نیست ببین چقدر داره تواون خونه اذیت میشه که میگه طلاق بگیرم بهتره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

۱۸ ۴ ساله مامان بابام طلاق گرفتن

دخترم تو هم سن بچه منی تقریبا از من به تو نصحیت تو ازدواج خیلی دقت کن و اگر ازدواج کردی تا لحظه ای که 100 درصد از زندگیت و شوهرت شناخت و رضایت نداری بچه دار نشو و یک چیز دیگه چون بچه طلاق هستی و تنهایی سریع ازدواج نکن