2777
2789

آره واقعا  آدم سرگردونه مخصوصا که پدر مادرش برای خودشون زندگی جدا تشکیل بدن 😔

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهرم.کامل درکت میکنم چرا برا چی جدا شدن؟

پدرم ک اصلا مقصر نبود مقصر مادرم بود میگفت میخام طلاق بگیرم راحت بشم دیگه میخام زندگی کنم گند زد به همه چی همه چی خدا خودش گناهاشو ببخشه

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

من اول پدرم و مادرم از هم جدا شدن 

پدرم بعد چندسال فوت کرد 

الان سه تا بچه این دوتا برادر بزرگتر از خودم دارم 

هیچکدوم ازدواج نکردن 

دوتاشون خونه مجردی دارن

مامانم ازدواج مجدد کرد 

اون مرده که با مامانم ازدواج کرده سه تا بچه داره هرسه تاشون شررر 

مامانم دیگه بهم توجه نمیکنه شدم کارگر تو خونمون 

پنج عصر می‌ره بیرون مامانم 

سه شب بر میگرده

به نظرم زیادی بزرگش کردین فرزند طلاق بودن در صورتی که حداقل یکی از والدین وظایفش به خوبی انجام بده ش ...

مثلا چی 

منظورتون متوجه نمیشم 

در هر صورت خوب نیست

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

من اول پدرم و مادرم از هم جدا شدن پدرم بعد چندسال فوت کرد الان سه تا بچه این دوتا برادر بزرگتر از خو ...

منم مادرم اخر خودکشی کرد 

جلوی چشای من با پررویی قرص برنج خورد 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

منم مادرم اخر خودکشی کرد جلوی چشای من با پررویی قرص برنج خورد

کاش بابام بود پیشم بود قطعا ازم مواظبت میکرد

داداشم هستن ها ولی خب اونام زندگی دارم کار دارن 

نمیشه که هر دفعه بخوام اذیتشون کنم 

مجبورم بریزم تو خودم 

هرروز داداشام بهم زنگ میزنم میگم مامان اذیتت نمیکنه میگم نه 

چون می‌دونم ناراحت میشن غصه میخورن

مثلا چی منظورتون متوجه نمیشم در هر صورت خوب نیست

ببین دخترم من همسرم از ازدواج اولش یه پسر داشت زمانی که ما مزدوج شدیم اون پسر ۸ سالش بود درسته مادرش وظایف مادری خودش درست انجام نداد ولی پدرش حامی خوبی بود و وظایف پدریش درست و به جا انجام داد منم به عنوان مادرخونده هرکاری که از دستم برمیومد کردم الان اون پسر ۱۹ سالشه و شرایطی که داره صد درصد اگر با والدینش جدا نشده بودن نداشت یعنی طلاق والدینش به نفعش بود 

ببین دخترم من همسرم از ازدواج اولش یه پسر داشت زمانی که ما مزدوج شدیم اون پسر ۸ سالش بود درسته مادرش ...

خب چ ارزشی داره وقتی مادرش کنارش نیست 😔

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم