2777
2789
عنوان

چی کار کنم شوهرم خودش بیاد آشتی 😂

236 بازدید | 18 پست

بچه ها من بخاطر بارداری یکم زود رنج و حساس شدم

یکم بهونه گیر و کج خلق شدم 

یکی دو بار با شوهرم جر و بحث کردم که البته تقصیر خودش بود 😂 

حالا سه چهار روزه باهام سنگینه

شبا دیر میاد 

صبح ها زود میره

فقط برا ناهار یکی دو ساعت میاد که همونم یا سرش تو گوشیه یا خواب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به خودت برس جوری که نتونه جلو خودشو بگیره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

چرا دلبری و سیاست زنونه چاشنی کارت نمیکنی ....بهش بگو قهرنکن خوشتیپ ، اینکه بداخلاقه من نیستم این بچته وگرنه من از صمیم قلب دوستت دارم و اخلاقمم خوبه ...ولی هورمون هام ریخته بهم تو درکم کن ....

آشتی که کردین بعدا یه وقت مشاوره از اسنپ بگیرین واسش 

باید سعی کنه شرایط تون رو درک کنه قهر کردن با خانوم باردار کار اشتباهیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

لخت شو😂😂😂😂شوخی کردم ..ولی من شوهرم قهراش کلا طولانی نیست ولی تنها ضعفش رابطه س ..میرم سریع سر لباسام که بدن نماتر میپوشم بعد اونورتر دراز میکشم ..خودش میاد🤣🤣🤣🤣حالا شوهر تو نمیدونم از لحاظ جن سی چطور این که کلا ضعف داره..همیشه جواب داده 😂

اللهم عجل لولیک الفرج

باید خودشم دلش بخادشبا دور از هم ک نمیخابید؟بغلش کن اشتی میکنه میره

نه ولی اونقدر دیر میاد که من خواب باشم 

صبح هم تا خوابم می‌ره

انگار اصلاً تحمل قیافمو نداره🥲