من که انجام دادم والا واس من که تاثیری نداشته فقط یکی دوروز اول یخورده شاید پوستت شفاف تربشه ولی دوباره مثل قبل میشه البته شاید بقیه نظرشون متفاوت باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درکت میکنم عزیزم بخدا اینقدر که من محصولات پوستی استفاده کردم این چندسال و اینقدر که دارم به پوستم رسیدگی میکنم وازین مرکز لیزر برو به اونور ولی بازهم من نتیجه خوبی نگرفتم
عزیزم من خودم همچین تجربه ای داشتم ولی یکسریا هستن که خیلی راضی هستن شاید هرپوستی یجور واکنش نشون می ...
دوستم میره دکتر پوست اونم لک وکک ومک داشت ی مدت کرم بهش میده خوب میشه پوستش بعد اگ استفاده نکنه دوباره برمیگرده.مدام باید استفاده کنه.میخام ی چی باشع ک تاثیرش دائمی باشه.والا روتین پوستیم دارم ولی تاثیری نمیبینم
اونا کلا ژنتیکی پوست عالی دارن مردو زنشون همینجوری هستن کلا تغذیه هم خیلی تاثیر داره اونا همیشه بیشت ...
اگه خوردن خرچنگ وهشت پا باعث میشه همچین پوستی داشته باشی من حاضرم امتحان کنم.لامصب چ اثری دارعههه.
ی قرصی هم هس مال همین کریاس گلوتامارکت وارد کنندشه.میخوری سفید ویکدست میکنه پوستا میگع تا ب نتیجه دلخواهت برسی ادامه بدع.ینی موندگاریش دائمیع سفارش بدم.عوارض نداره