2777
2789
من که انجام دادم والا واس من که تاثیری نداشته فقط یکی دوروز اول یخورده شاید پوستت شفاف تربشه ولی دوب ...

جدی؟ینی انجام ندم.پوستم ی خدع لک افتاده رو اصابمع گفتم شاید با فشیال درست شع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ینی انجام ندم.پوستم ی خدع لک افتاده رو اصابمع گفتم شاید با فشیال درست شع

عزیزم من خودم همچین تجربه ای داشتم 

ولی یکسریا هستن که خیلی راضی هستن شاید هرپوستی یجور واکنش نشون میده 

شما حتما اول تحقیق کن یجای خوب پیداکن وپیش کسی برو که تخصصش رو پوست باشه ،مثلاپیش ارایشگر واینجورجاها نرو

انشالله که شما نتیجه خوبی بگیرید 

مرسی عزیزم.ی مدت از خودم دست کشیدم کلن داغون شدم.

درکت میکنم عزیزم بخدا اینقدر که من محصولات پوستی استفاده کردم این چندسال و اینقدر که دارم به پوستم رسیدگی میکنم وازین مرکز لیزر برو به اونور ولی بازهم من نتیجه خوبی نگرفتم 

دیگه کسی که به پوست نرسه اون بحثش دیگه جداس 

این پوست لعنتی خیلی لجبازه 

درکت میکنم عزیزم بخدا اینقدر که من محصولات پوستی استفاده کردم این چندسال و اینقدر که دارم به پوستم ر ...

هیچی مث پوست صاف وشفاف رو زیبایی تاثیر نداره.اصلن پوست صاف ی جور دیگ جذابع.از منم ک داغون شده حسرت شده برام بدون کرم پودر برم بیرون

عزیزم من خودم همچین تجربه ای داشتم ولی یکسریا هستن که خیلی راضی هستن شاید هرپوستی یجور واکنش نشون می ...

دوستم میره دکتر پوست اونم لک وکک ومک داشت ی مدت کرم بهش میده خوب میشه پوستش بعد اگ استفاده نکنه دوباره برمیگرده.مدام باید استفاده کنه.میخام ی چی باشع ک تاثیرش دائمی باشه.والا روتین پوستیم دارم ولی تاثیری نمیبینم

دوستم میره دکتر پوست اونم لک وکک ومک داشت ی مدت کرم بهش میده خوب میشه پوستش بعد اگ استفاده نکنه دوبا ...

والا این پوست خوب ارزوی منم هست کیه که دوست نداره🥲

بعضی وقتا میگم دنیا به این بزرگی یعنی یچیزی نیست بزنی به پوست که پوستو عالی کنه🥲😂

ولی خب انگار ازین خبرا نیست ،مجبوریم هر راهیو امتحان کنیم یا کمی خوب میشه درنهایت یا بدتر میشه

به جای هزینه برای فیشال و اینجور چیزا بنظرم برو پیش یه متخصص خوب

خواهرشوهرم لک داشت که و مک هم داشت دکتر پوست کرم داد زد خوب شد

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

والا این پوست خوب ارزوی منم هست کیه که دوست نداره🥲بعضی وقتا میگم دنیا به این بزرگی یعنی یچیزی نیست ...

واقعن

علم داره روز ب روز پیشرفت میکنه ینی با این همع پیشرفت وتکنولوژی نتونستن ی چی پیدا کنن ک بزنی پوستت مث آینع شع.خیلی نالاحنم خیلییییییی☹️😭😭

کره ایا رو دیدی لامصب چی پوستی دارن ینی از چیع؟؟؟

به جای هزینه برای فیشال و اینجور چیزا بنظرم برو پیش یه متخصص خوبخواهرشوهرم لک داشت که و مک هم داشت د ...

ینی دیگ برگشت نداشت؟؟

خو دوستمم میره کرم داده میزنه ولی تا زمانی ک کرم رو استفاده میکنه خوبه.قط ک میکنع برمیگرده

ینی دیگ برگشت نداشت؟؟خو دوستمم میره کرم داده میزنه ولی تا زمانی ک کرم رو استفاده میکنه خوبه.قط ک میک ...

نه صورتش روشن هم شده

صافه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

واقعنعلم داره روز ب روز پیشرفت میکنه ینی با این همع پیشرفت وتکنولوژی نتونستن ی چی پیدا کنن ک بزنی پو ...

اونا کلا ژنتیکی پوست عالی دارن مردو زنشون همینجوری هستن کلا تغذیه هم خیلی تاثیر داره اونا همیشه بیشتر غذاهای دریایی میخورن چبدونم ماهی وخرچنگ وهزارتا جونور دیگه😂

ما غذاهامون خیلی چرب وچیلیه اینام خیلی تاثیر داره 

از بچگی به پوست بچه هاشون میرسن و ضدافتاب رو از بچگی میزنن و واقعا خیلی به خودشون میرسن 

اونا کلا ژنتیکی پوست عالی دارن مردو زنشون همینجوری هستن کلا تغذیه هم خیلی تاثیر داره اونا همیشه بیشت ...

اگه خوردن خرچنگ وهشت پا باعث میشه همچین پوستی داشته باشی من حاضرم امتحان کنم.لامصب چ اثری دارعههه.

ی قرصی هم هس مال همین کریاس گلوتامارکت وارد کنندشه.میخوری سفید ویکدست میکنه پوستا میگع تا ب نتیجه دلخواهت برسی ادامه بدع.ینی موندگاریش دائمیع سفارش بدم.عوارض نداره