2777
2789
عنوان

سکه تقلبی

66 بازدید | 15 پست

سلام چندوقت پیش ربع سکه خریدیم .امروز برای فروش بردیم میگن تقلبیه .یعنی چندتاشون گفتن غیربانکیه چندتا ام گفتن تقلبیه . گفتن باید برید شکایت کنید بعد برید اتحادیه. به نظرتون جواب میگیریم 

اره برید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو پستای قبلی نی نی سایت بعضیا نتیجه نگرفتن

پیگیر باشی نتیجه هم میده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه ازدستم بگیره و دیگه نده بگه چیزی بهم ندادی چی ؟؟

نه همچین نمیشه 

باز اگر نگرانی دوربین گوشیتو روی فیلمبرداری بزن بعد دستت بگیر 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

از طلافروشی .بله بسته بندی بود

وای منم ی ربع سکه خریدم ترسیدم ی لحظه البته ما از بازار طلافروشا گرفتیم بعنی کلی طلافروشی یجا هستن فکر نکنم تقلبی باشه بسته بندی هست و روش ی کد هست

میترسم بگه بعدا عوض کردید

نمیدونم برید مغازه بهش بگو اومدن بفروشم اصلا حرفی نزن از تقلب و جاهای دیگ

ببین چی میگه

گفت تقلبه بگو از خودتون گرفتم و رسید نشون بده 

خیلی دیگ پیچید بگو شکایت میکنم و شکایت کن