2777
2789
کانال یوتیوب استاد کاوه رو ببین تنها منبع معتبریه که با کلی گشتن پیدا کردم و مفصل و با راهکار توضیح ...

ممنون

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام علی و حجاب جامع بگیر به بازوت ببند نمیذاره نزدیکت شن، انصراف نامه بخون، با آب قرآنی غسل کن ...

اب قرانی چجوریه؟

زدم گوگل بخدا همشو داشتم

نگران نباش قابل حله. اجنه موجودات ضعیفی هستن از ضعف و گناهان ما فقط قدرت میگیرن الکی گنده شون نکن برا خودت بترسی و غمگین باشی قویترشون میکنی. دیگه از منی که به شدت درگیر ماورا بودم وضعت خرابتر که نیست. اگه من تونستم تو هم میتونی نگران نباش

نگران نباش قابل حله. اجنه موجودات ضعیفی هستن از ضعف و گناهان ما فقط قدرت میگیرن الکی گنده شون نکن بر ...

خیلی میترسم و استرس دارم همه علائماشو دارم میخام دفعش کنم بره تو چش همه زشت دیده میشم هیشکی سمتم نمیاد😭

اب قرانی چجوریه؟

چندین مدل آب قرآنی داریم من با آیات ۶۰قاف همیشه باطل میکنم خیلی قویه. یه پارچ آب میذاری جلوت که یکم گلاب قاطیشه. بعد آیات ۶۰قاف رو میخونی فوت میکنی به این آب که میشه آب قرآنی که برای موجودات تاریکی عین اسیده بهشون آسیب میزنه دور میشن یا ازبین میرن. هرروز ۲یا ۳مرتبه صبح و شب یک لیوان از این آب میخوری فقط باید مواظب باشی حتی یک قطره هم تو فاضلاب نره و تو دست و پا نریزه. دقیقا همین آبو میتونی داخل یه تشت بزرگ درست کنی باهاش غسل کنی. زیر پات یه تشت میذاری و سفره یا نایلون بزرگ زیرش پهن میکنی که آب تو چاه فاضلاب نره. همه اینارو با جزئیات تایپ کردم pdf درست کردم خواستی برات میفرستم

خیلی میترسم و استرس دارم همه علائماشو دارم میخام دفعش کنم بره تو چش همه زشت دیده میشم هیشکی سمتم نمی ...

درست میشه باور کن. فقط سعی کن سمت یه سری محتواهای اینترنت که تحریک کنندن نری چون باعث ا س ت م..ا میشن که بیچارت میکنه این کار 

چندین مدل آب قرآنی داریم من با آیات ۶۰قاف همیشه باطل میکنم خیلی قویه. یه پارچ آب میذاری جلوت که یکم ...

بفرسی ممنون میشم

درست میشه باور کن. فقط سعی کن سمت یه سری محتواهای اینترنت که تحریک کنندن نری چون باعث ا س ت م..ا میش ...

ن زدم فقط علائمشو دیدم ک همرو دارم

چشم فقط فایل از اینجا ارسال نمیشه آیدی ایتا یا تلگراممو براتون میفرستم هرکدومو داشتید پیام بدید ارسا ...

مرسی