2777
2789
عنوان

چرا کره ای ها انقد محبوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 66 پست
بله دقیقاایران اصلا برای تبلیغ فرهنگش کار نمیکنهنصف دنیا ما رو تروریست میدونناین هم فرهنگ قشنگ داریم ...

دقیقا بخدا همین ترکیه هیچی ندار ببین چه تبلیغی میکنن از کشورشون

کره ایا بو نمیدن کلا😂

منم چندشم میشه ازشون، اره خارجی ها همه اکثرا چیزایی که ما تو راهنمایی میخونیم رو دانشگاه میخونن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمسخر و تحقیر فرهنگ یه کشور خیلی کاره مزخرفیه توی قرن ۲۱به علاقه دیگرانم که یاد نگرفتی توهین نکنی بد ...

شاید درست منظورش رو نرسونده

درسته به فرهنگ کره ای ها توهین کرد و این خرده رو میشه ازش گرفت

اما حقیقتا داره میگه در  جنگ فرهنگی، ایران و ایرانی خیلی ضعیف عمل کرده

الان شما بری یوتیوبر های ایرانی مثلا مطرح رو نگاه کنی، هیچکدوم هیچکدوم فرهنگ ایرانی رو حفظ نکردند. از لباساشون بگیر تا حرفا، رفتار ها، و سبک زندگیشون همه غربیه

تمسخر و تحقیر فرهنگ یه کشور خیلی کاره مزخرفیه توی قرن ۲۱به علاقه دیگرانم که یاد نگرفتی توهین نکنی بد ...

من تاحالا ندیدم هیچ سبک موسیقی دیگه ایی مورد تمسخر قرار بگیره اِلا کره نمیدونم چرا😂

:)

منم از کره ایی ها واین یبکای مزخرف گروه های موسیقیشون خوشم نمیاد تعجبم از یه مشت نوجوون احمقه که دنباله روی اینا شدن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
بله دقیقاایران اصلا برای تبلیغ فرهنگش کار نمیکنهنصف دنیا ما رو تروریست میدونناین هم فرهنگ قشنگ داریم ...

اینو قبول دارم 

یک مدت با خارجکی ها صحبت می‌کردم برای تقویت زبان 

فک میکردن ما افغانستان یا سوریه ایم 

قشنگ تیر میزدن وسط قلبم💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب شاید اون شخص کره ای  دوست نداشته عکس بگیره . 

خارجیا جدیدا یه موضوع رو جا انداختن که 

طرف راضی نباشه نباید ازش عکس گرفت 

وگرنه  میتونه شکایت کنه 

البته باید محترمانه میگفت که نمیخوام عکس بگیرم 

🌙🌸🌷

دقیقا بخدا همین ترکیه هیچی ندار ببین چه تبلیغی میکنن از کشورشون

بله دقیقا و این مایه ی تاسفه

امیدوارم مردم و مسئولین یه فکری برای این قضیه کنند

چون جنگ فرهنگی، یه جنگ نرمه، و علاوه بر افزایش محبوبیت بین جهانیان، قدرت کشور رو هم افزایش میده

گردشگری هم میترکونه

اینو قبول دارم یک مدت با خارجکی ها صحبت می‌کردم برای تقویت زبان فک میکردن ما افغانستان یا سوریه ایم ...

اره دقیقا میبینی

انوقت فرهنگ ما از ریزترینش کلی ریشه داره

مردم با تمدن هستیم حیفه واقعا

بله دقیقا و این مایه ی تاسفهامیدوارم مردم و مسئولین یه فکری برای این قضیه کنندچون جنگ فرهنگی، یه جنگ ...

بله متاسفانه آخه کشور ما خیییلی ثروتمنده خیلی زیباست ولی کارگردانی احمق ایرانی میان از بدبختی و فساد و سیاهی فیلم می‌سازن جایزه بگیرن 

اره دقیقا میبینیانوقت فرهنگ ما از ریزترینش کلی ریشه دارهمردم با تمدن هستیم حیفه واقعا

بخدا هیچی ندارن فرهنگ ندارن آداب معاشرت ندارن بعد به ما میگن تروریست 

حق میگی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^