2777
2789
عنوان

نتایج کنکوری ها کی میاد زنگ به فامیل بزنیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 88 پست
واییییی اینا دیگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه فامیل ما خوشحال شدن همه حالا برای حفظ ظاهر بود یا چی نمیدونم

بازم برو خدا رو شکر کن تو مهمونی ها یه جوری نگاهم میکنن انگار قاتل پدرشونو دیدن😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂👌😂من رتبه ام زباد خوب نبود فکر میکردم پزشکی نشه فامیل هم مدام میپرسیدن منم برای اینکه خیالشونو ر ...

نا امید شون کردی🤣

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

من پشت کنکور نبودم ولی اصلاااا زشت نیست اصلااااا اتفاقا خیلی از همکلاسی های ما ۲۲ تا ۲۶ ان حتی

موفق باشی جانم✨

میشه بگین از سال چندم شروع کردین خوندین؟؟

و چند ساعت میخوندین

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

من پشت کنکور نبودم ولی اصلاااا زشت نیست اصلااااا اتفاقا خیلی از همکلاسی های ما ۲۲ تا ۲۶ ان حتی

اخه تو فامیل خودمونم همشون ۱۸ سالگی رفتن من بخوابم برم  ۲۱ سالگی اونا همون سال فارغ التحصیل میشن خیلی خجالت میکشم امسالم گند زدم 

نهایت بهداشت آزادی چیزی بیارم دارم دق میکنم از غصه 

همشون مسخرم میکنن زنگ میزنن مامانم میگن این هیچی نمیشه بفرستش آزاد پز بچه هاشون میدن 

خسته شدم 

امسالم دختر عموم قبول میشه هم سن منه پزشکی نیاره دارو میاره قطعا 

نمی‌دونم چه خاکی بریزم سرم