2777
2789
عنوان

هر کس بچه لجباز داره بیاد

216 بازدید | 30 پست

😭😭😥پسرم ۱۰ سالشه خیلی لجبازه الان تو بازار بودم هم میخواست اسباب بازی بخره هم نمی دونست چی بخره وقتی برگشتم بعد کلی که منتظر اسنپ موندم وقتی اسنپ اومد فرار کرد برگشت دم بازار گرم بود کلی از دستش حرص خوردم اعصابم خورد شدم داد زدم سرش یه آقایی اومد گفت چرا دعواش میکنی هزار بار هم که فرار کنه باید بیای دنبالش خیلی خجالت کشیدم شما بودید چیکار می کردید فقط راهنمایی م کنید مسخره ام نکنید هم از دست پسرم اعصبانی میشم هم دلم براش میسوزه کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من لجبازه ولی من قلقشو بلدم ولی با باباش خیلی بیشتر لجبازی می‌کنه البته شاید چون خود شوهرم لجبازه کلن باهم نمیسازن انکار دوتا بچه دارم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقاهه خیلی شکر خورد مگه بچه دو ساله اس 😐بچه ده ساله دیگه باید این رو درک کنه خیلی سر به هوا شده

یعنی میگی نباید خجالت بکشم حس بدی دارم عذاب وجدان گرفتم کی دوست داره تو خیابون داد بزنه مجبور شدم

ای خدا گمان میکنم نیاز به محبت و توجه داره دل به دلش بده اینجور پیش بره تو سن بلوغش بدجور اذیت میشی

نم دونم چه جوری بهش محبت کنم خودش فکر میکنه محبت فقط خرید کردنه

یعنی میگی نباید خجالت بکشم حس بدی دارم عذاب وجدان گرفتم کی دوست داره تو خیابون داد بزنه مجبور شدم

ببین بالاخره کاریه که شده 

تربیت خوب تو خونه از داد زدن بیرون خونه جلوگیری می‌کنه

از این به بعد سعی کنید یه مقدار اخلاقش مدیریت شه

ببین بالاخره کاریه که شده تربیت خوب تو خونه از داد زدن بیرون خونه جلوگیری می‌کنهاز این به بعد سعی کن ...

چه جوری از دلش دربیارم که دفعه بعدی لوس تر نشه عقده ای هم نشه

عزیزم به عنوان یه خواهر کوچیکتر بهتون میگم حتما خودتون بهتر میدونید ولی

اینو در نظر بگیر شما یه آدم بالغی و بزرگ 

و اون یه بچه ده ساله سالم پر از انرژی و کنجکاو 

ببین نمیگم کارش درسته ولی هر وقت عصبانی شدی یادت باشه بچه عقل و منطقش اندازه یه بچست نه یه آدم بزرگ 

بچه سیاه و سفید میبینه نه مثل ما بزرگترا 

بعدم احتمالا تیپ شخصیتی بچه شما مجادله گره 

عزیزم دعوا و داد راهش نیست چون مطمئن باش بدتر میشه 

و اینکه هر چقدر بیشتر بچه رو کنترل کنی بهش دستور بدی فلان کارو بکن نکن باز بدتر میشه 

و در نهایت همین بکن نکن های زیاد از حد ممکنه باعث اضطراب و وسواس تو بزرگسالی بشه یا حتی اعتماد به نفسش از بین بره قوه جستجوگریش کمتر بشه ...

این حرفایی که میزنمو از خودم نمیگم عزیزم کتابای روانشناسی میگن مثل ماندن در وضعیت آخر یا دلهره های کودکی

مشاور کودک قشنگ میتونه راهنماییت کنه عزیزم

مشاوره کودک برین یا تلفنی صحبت کن هزینش کمتره 

مشاوره رایگان بهزیستی هم هست 

ما نسل جدیدیم عزیزم نباید بچه هامونو مثل نسل ناآگاه قدیم با دعوا و کتک بزرگ کنیم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

چه جوری از دلش دربیارم که دفعه بعدی لوس تر نشه عقده ای هم نشه

بگو بیا در مورد کار های اشتباهی که امروز در حق همدیگه کردیم صحبت کنیم

اول خودت حرف بزن 

بعد بگو حالا تو بگو

اگه یه جاهایی داشت از زیرش در می‌رفت بدون این که زیاد روش تاکید کنی یا حساس بشی با یکی دو جمله اون قسمت رو کامل کن

بعد که اعتراف کردن کامل شد بگو بهتره از هم عذرخواهی کنیم و تلاش کنیم جبران کنیم

برای خواسته هاش هم بگو باید لیست بنویسی و اولویت بندی کنی که هر بار مستقیم بریم سر خرید یه چیزی نه این که سردرگم بشیم

دختر من لجبازه ولی من قلقشو بلدم ولی با باباش خیلی بیشتر لجبازی می‌کنه البته شاید چون خود شوهرم لجبا ...

چون تیپ شخصیتی بچتون مجادله گره عزیزم

باهاش لجبازی کنین بدتر میشه 

بگو بیا در مورد کار های اشتباهی که امروز در حق همدیگه کردیم صحبت کنیماول خودت حرف بزن بعد بگو حالا ت ...

ممنون گلم وقتی باهاش حرف میزنم یکی دوبار جواب میده بعدش داد میزنه و دیگه جواب نمیده میگه ولم کن نمی دونم. چیکار کنم ؟درس هم نمیخونه کلا بچه تنبل ولجبازیه

عزیزدلم اون بچست و شما آدم بالغی 

نه داد زدن درست نیست با داد زدن چی یادش میدین؟ اینکه من به خواستم نرسیدم میتونم عصبانی شم و داد بزنم و نتیجه بگیرم 

خب ... اونم بزرگ میشه هر جا زورش نرسید به چیزی جای فکر منطقی عصبانی میشه تا به نتیجش برسه 

بچه دقیقاااا رفتارهای ما رو تقلید میکنه عزیزم

شما حتما کتاب دلهره های کودکی و کتاب تربیت بدون فریاد رو بخونید